Van itt valaki aki több (3-4) missed abortusz után még teherbe tudott esni és sikeresen kihordta a babát?
Vasárnap volt a 4. missed abortuszom mert 7 hetesen elhalt a magzat.olyan országban élek ahol legália az abortusz tabletta.pénteken ez mellett döntöttem mert nem akartam több mütétet.életem legrosszabb döntése volt.szombat este rá vettem magam és be vettem az elsô két tablettát.4x kettőt kell belöle 12 oránkét.este 11kor kezdtem anyira vérezni hogy nem tudtam fel állni a wc ről.az erős görcsökről nem is beszélve.de akkor a fájdalom nem igazán érdekelt a vérzés jobban aggasztott.de reggel 5körül már annyira fájt hogy felkelni nem tudtam az ágyból usztam a vérben
hivtuk a kórházat a mentő 5perc alatt itt volt értem.negyed 6kor már a kórházban voltam.8körül meg is mütöttek mert a sok szenvedéd hiába volt a magzat még nem vált le.igy sajnos nem volt más választásom csak a mütét.nagyon el akartam kerülni az abortuszt mert féltem hogy képtelen leszek később kihordani egy babát.
Szerintetek mennyi esélyem van egy sikeres terhességhez?volt már valaki hasonlo helyzetben (a tablettát kivéve)?minden tanácsott szivesen fogadok és kérem a rossz indulatú emberek kiméljenek.mert nélkülük is elég nagy a szenvedésem.
Köszönöm a válaszokat!
Mivel 3abortuszom magyarországon,igy itt még nem sok vizsgálaton estem át,csak ami 11hétig van a terheseknek.ugyan is 11hetesen derült ki hogy a magzat 7hét körül állt meg a fejlödésben.2 hét mulva megyek kontrollra azt mondta a doki akkor le üllünk és megbeszélünk mindent hogy hogyan tovább.nekem még az is a problémám hogy elég nehezen esek teherbe.első terhességem 2008ban volt 2év probálkozás után.utánna 2010ben januárban és szeptemberben.azóta megint eltelt 2év és most megint szeptemberben sikerült.
Sajnálom:( De természetesen így is van esély a babára, ne add fel.
Viszont a következő próbálkozás előtt mindenféleképpen ki kell vizsgálni a dolgot, mert ez már habitualis (ismétlődő vetélésnek számít, és egészen biztos, hogy van vmi oka, amit kezelni kellene.
Különben lehetséges, hogy megint így jársz.
1. terhességem miss. ab.
2. terhességem: 37. héten 3400g/52cm fiú
3-6. terhesség miss.ab.Az utolsó ikerterhesség, ekkor már én is a temészetre akartam bízni a vetélést. Persze éjszaka kellett mentőt hívni, és sürgősségi műtéttel kitisztítani.
Na ekkor lemondtunk a kistesóról. Aztán az utolsó műtét után másfél évvel, egyik este úgy éreztem, hogy most sikerülni fog. Ekkor fogant a kislányom, aki a sok műtét ellenére sem lett koraszülött, egészségesen, problémamentes terhességből született 3470g/55cm. Nálam nem derült ki, hogy mi okozta a magzatelhalásokat. Autoimmun kivizsgálás nem volt, az túl hosszadalamas, én meg már nem éreztem magam elég fiatalnak hozzá.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Valamenyire megnyugodtam,mások is voltak ilyen helyzetben és még is sikerült nekik!!
Remélem nekem is össze jön.olyan régóta vágyom rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!