Missed ab. küret után gyulladás?
Lázam nem volt,csak fájt a derekam ,feszített a méhem, egy héttel a műtét után.Doki szerint enyhén gyulladásban van a méh és nem tudott visszahúzódni az eredeti méretére.
Volt már valaki így? Nem lesz ennek későbbi következménye?
Gyógyszert,hüvelykúpot kaptam rá,félek,hogy baj lesz később a teherbeeséssel...
Mit lehet még tenni a gyulladás ellen?mindent szeretnék megtenni,hogy elmúljon,mert szeretnénk babát!
Nekem a missed ab műtétem után szerencsére a doki szerint minden rendben volt.
Én a műtét után két nappal vettem Aloe vera gélt, kb. 5000 Ft-ért Herbária szaküzletben. Antibakteriális és vírusölő, továbbá szuper regeneráló, gyulladásgátló hatása van. Amikor apukám eltörte a lábát, sehogy nem akart gyógyulni, vettem neki ilyet és a következő röntgen vizsgálaton már egész szépen kezdett összeforrni.
Egy evőkanál reggel éhgyomorra és egy lefekvés előtt, amíg el nem fogyott az üveg, én így adagoltam. Próbáld ki. Ez egy csodanövény.
A gyulladást feltétlenül kezelni kell, mert visszatérő kismedencei gyulladás is lehet belőle, ha nem törődsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!