Töröklany kérdése:
Ez most terhesseg vagy sem?
Figyelt kérdés
az utolso menstruaciom november 1.-jen volt november utolso napjaiban gyakori vizelesi ingert es mellnagyobbodast erzekenyekseget eszleltem hat csinaltam egy tesztet pozitiv lett nagyon örültem de nem akartam elhinni hat egy par napra ra megycsinaltam megyegy tesztet ami pedig mar negativ lett! par nap mulva verzes is jelentkezett de keves es csak 2 napig tartott azt hittem elment! de a tüneteim folytadottak a melleim fajdogalnak es az erek lila szinüek lettek meg a vizelesi inger is van tarsulva hanyingerrel es emelygessel!
most akkor mi van terhesseg vagy sem?
szerintetek? en tök tanacstalan vagyok!
2012. dec. 15. 11:20
1/2 anonim válasza:
A helyedben csinálnék tesztet, és elmennék dokihoz is a problémával. A negatív teszt és a vérzés lehetett korai vetélés jele is. De neked megmaradtak a tünetek, ami meg arra utal, hogy csak egy kis bevérzésed lehetett a teszt pedig nem volt jó. A fene sem tudja... csinálj tesztet!
2/2 anonim válasza:
Menj orvoshoz, ő tud csak biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!