Nektek lombik beültetésnél mennyi petesejtetek lett és ebből mennyi termékenyült meg?
nekem elsőre 10-ből hat termékenyült meg, nagyjából osztódtak is, de fagyasztásra egy sem volt alaklamas és beültire is csak azért, mert osztódott legalább valamennyire. 4 osztódott és kettőt kapthattam vissza, mert elsőre nem lehet hármat. 5 és hatsejtesek voltak, de nem lett belőle baba. 3 naposak voltak amúgy.
másodszorra is háromnaposak voltak, 14 sejtből 10 osztódott, fagyasztásra egy sem volt alkalmas ezúttal sem. hármat kaptam vissza, 6-7 és 8 sejteseket. nem tudom, hogy hánysejtes lett végül a befutó, de egy most kétéves kistökös lett a vége :-))) drukkolok, hogy sikerrel járj és csak lazán. tudom, nehéz. de nem az számít, mennyi az annyi, hanem hogy milyenek. egy embrióból is lett már baba nem egyszer. mindig csak a következő célra koncentrálj. most arra hogy osztódjanak, aztán arra, hogy beültetés. nincs olyan, hogy jó eredmény. csak olyan, hogy van eredmény (pozi teszt, majd baba) és hogy nincs, de ezt ne kelljen átélned :-)
És hol tartotok most? Sikerült?
Nekem egyébként elsőre beültettek hármat, szóval...
És sikeres volt, remélem most már boldog kismama vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!