Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek lombik beültetésnél...

Nektek lombik beültetésnél mennyi petesejtetek lett és ebből mennyi termékenyült meg?

Figyelt kérdés
Nekem 11 petesejtem lett és 5 termékenyült meg.Kérdés holnapra mennyi marad.Nem tudom h ez jó eredmény-e.

2012. dec. 13. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem elsőre 10-ből hat termékenyült meg, nagyjából osztódtak is, de fagyasztásra egy sem volt alaklamas és beültire is csak azért, mert osztódott legalább valamennyire. 4 osztódott és kettőt kapthattam vissza, mert elsőre nem lehet hármat. 5 és hatsejtesek voltak, de nem lett belőle baba. 3 naposak voltak amúgy.

másodszorra is háromnaposak voltak, 14 sejtből 10 osztódott, fagyasztásra egy sem volt alkalmas ezúttal sem. hármat kaptam vissza, 6-7 és 8 sejteseket. nem tudom, hogy hánysejtes lett végül a befutó, de egy most kétéves kistökös lett a vége :-))) drukkolok, hogy sikerrel járj és csak lazán. tudom, nehéz. de nem az számít, mennyi az annyi, hanem hogy milyenek. egy embrióból is lett már baba nem egyszer. mindig csak a következő célra koncentrálj. most arra hogy osztódjanak, aztán arra, hogy beültetés. nincs olyan, hogy jó eredmény. csak olyan, hogy van eredmény (pozi teszt, majd baba) és hogy nincs, de ezt ne kelljen átélned :-)

2012. dec. 13. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,h írtál!Remélem sikerülni fog!Hereszövetből dolgoztak.Sikerülnie kell,mert ha nem akkor már csak egy lombikra van esélyünk.Ez az első lombikunk.
2012. dec. 13. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 8 petesejtet szívtak le, amiből 2 osztódott, végül egyet lehetett csak visszaültetni. Most itt rugdos a pocimban:) 20 hkm
2012. dec. 14. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
21 és 16
2013. márc. 18. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:

És hol tartotok most? Sikerült?

Nekem egyébként elsőre beültettek hármat, szóval...

És sikeres volt, remélem most már boldog kismama vagy. :)

2013. márc. 18. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,aranyos vagy,hogy gondoltál rám.Sajnos mivel fizetős lombikra mentünk,nem merte 3 naposan berakni az embriokat.De az elejétől kezzdve láttuk a bizonytalanságot.Decemberben teljes kiborulás volt.Kijelentették,hogy nem lehet kisbabánk.3 naposan maradt 3 embrio,visszarakhatták volna.Ugyh nagyot csalodtam.Intézetet váltottunk és most kezdjuk a 2. lombikot és nagyon remélem hogy sikerrel járunk!
2013. márc. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!