Milyen véleményetek van a Forgács Intézetről? Volt már ott valakinek lombik beültetése?
Nem tudom miért beszélnek ostobaságokat a Forgács Intézetről, de biztos van akinek nem úgy sikerült...DE
Én csak jókat tudok írni!
Nekem is ott csinálták idén nyáron a lombikot!4inszem után, 1 lombik sikeres lett!(megjegyzem:semmi bajunk, minden leletünk kiváló volt, vajon akkor mi lehetett a baj??Hmm??Mindegy, nem vártzunk, és lombikkal próbálkoztunk)
Első sikeres beültetésből, most a pici fiam szive itt dobog a szívem alatt, és boldogok vagyunk!
Forgács Tanár Úr, és Sipos doktor valamint az egész személyzet CSILLAGOS 5 hozzáértésből, emberségből, és mindeből!Csak jókat tudok mondani, és AJÁNLANI az INTÉZETET!
A részleteket szívesen mesélek priviben!
Hidd el jó kezekben vagy!
29hkm
Szia!
Ha még nem választottál intézetet, én szívből ajánlom a Forgács Intézetet, leginkább Sipos doktort. Végtelenül figyelmes, kedves, megértő, empatikus. Ha bármi problémád vagy kérdésed van nagyon segítőkész. Amikor mélyponton voltam, mert nem sikerült az inszem, vagy reziduális tüszőim voltak és ezért nem futhatott a következő inszem, mindig összekapart, újra reményt adott.
Feleslegesen sosem vizsgál meg, én ezt különösen szeretem benne. Nagyon leterhelt, rengeteg betege van, de én Nála jobbat nem tudnék ajánlani.
Az intézetben és a magánrendelésen is várni kell, de ez engem nem szokott zavarni, ha késik, annak mindig oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!