Egyik pozitív másik negatív? 25-ös pozitív a 10-es nem? Kép!
Figyelt kérdés
12 dpo reggelén készültek, azaz ma.A felső dm-es 25-ös az alsó vaterás 10-es.Ez hogy lehet?
2012. dec. 13. 10:41
31/35 petera6 válasza:
26-os válaszoló: Neked ez hanyadik napon volt? Mármint a negatív vaterás, és pozitív facelle? Mert én ma reggel 13. dpo-n vagyok, és a vaterás még mindig totálisan negatív. Azt hiszem, hogy valami halvány valamikét mutatna már, ha összejött volna a baba. Vagy ennyire rosszak lennének ezek a fajta tesztek?
32/35 anonim válasza:
Szia, nekem mensi kimaradás után 2 héttel lett a facelle pozi, a vaterás meg full negatív.. Úgyhogy ennyit a 70 ft-os tesztekről.. :S
33/35 anonim válasza:
avaterásnál nekem az a fura reggel csináltam 10eset tök halvány pozi ez 25-ös és erösebb mint a 10es hm...
34/35 petera6 válasza:
Nekem tegnap totál negatív volt még mindig a 10-es vaterás, de még mindig semmi, csak reggel egy pötty barnázás. Ha holnap sem jön meg, akkor veszek már egy normális tesztet, hátha én vagyok az a szerencsés, akinek nem mutatnak semmit az olcsó tesztek :
35/35 anonim válasza:
Szerintem vegyél jobb minőségűt, mert azok megbízhatóbbak. Mostanában tapasztalom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!