Egyik pozitív másik negatív? 25-ös pozitív a 10-es nem? Kép!
12 dpo reggelén készültek, azaz ma.A felső dm-es 25-ös az alsó vaterás 10-es.Ez hogy lehet?
Tapasztalatból mondom, hogy a 10-es érzékenységű tesztek, hiába érzékenyebbek elméletileg, gyakorlatilag nem azok. Teszteltem már rengeteg ilyen olcsóbb csíkkal, de Valentine vagy anno Qupidoval. Soha, de soha nem voltak akkor pozitívak, amikor már a többi 25-ös teszt igen. Úgyhogy, megeshet, hogy a 25-ös lesz a pozitív. Tehát, nem az érzékenységtől függ, a 10 és a 25 között nem sok a különbség, hanem a minőségtől. Nekem már több Clearblue volt halvány, majd egyre erősebb pozitív, a Valentine meg az ilyen 10-es tesztcsíkok csak több, mint másfél hét múlva kezdtek csíkosodni.
Úgyhogy ne aggódj, ezek különböző tesztek, a te esetedben a 25-ös érzékenyebb volt. Azt hiszem, én is vettem ilyen dm-eset is, és nekem is ugyanúgy ott volt a második csík, a 10-esen meg semmi. Lényeg, hogy van pozitív teszt! Gratulálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!