Egyik pozitív másik negatív? 25-ös pozitív a 10-es nem? Kép!
12 dpo reggelén készültek, azaz ma.A felső dm-es 25-ös az alsó vaterás 10-es.Ez hogy lehet?
Én ma vagyok a 12. dpo-n, és totál negatív a 10-es vaterás teszt. Még valahol persze reménykedem, csak azt nem tudom eldönteni, hogy vegyek egy gyógyszertári tesztet vagy várakozzak, az a tuti?! :)
Neked viszont drukkolok. Szerintem, ha már több teszt pozitív, az pozitív :) A digitális, amit csináltál az a clearblue, 3000 ft-os? Pont ma néztem a dm-ben, és gondolkoztam erősen, hogy vegyek e vagy pénzkidobás, mivel a 10-es tesztek negatívak.
Nekem a digitalis koran volt negativ, a sima clearblue-k voltak halvanyak eloszor, az osszes tobbi negativ, az olcso csikok is. De elmaradas kornyeken a digitalis is pozitiv lett, elobb, mint a csikok. De nalad latszik a masodik csik, szerintem ez pozitiv. Mindenkinek mas-mas a terhessege es mas tesztek valnak be.
Egyebkent, a Dm-ben draga, sima gyogyszertarban kb. 600-800 forinttal. olcsobb, gyogyszertar fuggo.
Szerintem neked sikerült ez a hónap. Még ha csak 1 db halvány pozitívod lenne, akkor lehetne magyarázni, hogy mégsem. De többször se valószínű, hogy rossz a teszt, és gondolom a szemed sem olyan, hogy hol káprázik, hol nem :)
Tehát szerintem maradj a pozitívat mutató teszt fajtánál, a digitális emléket majd csináld, amikor már elmentél orvoshoz (akkor biztos, hogy a digi is kimutatja):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!