Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért gondolja magáról sok 30...

Miért gondolja magáról sok 30 feletti hölgy, hogy elkésett és nehezebb lesz a teherbeesés?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen nem vagy elkésve, de akkor is tény, hogy kegyeg a biológiai óra minden nőben. Tinédzser kor után kb 400 petesejtből kell gazdálkodnunk. Van aki már 45 felett nem is menstruál. És sok szakkönyv leírja, hogy 30 felett nincs is minden hónapban peteérés. Nos ez valóban így van, nálam is sajnos. 33 évesen szültem a lányomat 7 év sikertelenség után, most kistesót szeretnénk 36 leszek, és 5 hónapja nem jön. De nincs még egyszer 7 évem várni. Se erőm, se türelmem se időm rá! Te még simán szülhetsz 35 éves korodig akár 3 babát is. Ez mind emberfüggő, valakire elég ránézni és terhes lesz, van akinek meg évekig nem jön... Reméljük te a szerencsések közé tartozol :-) sikeres próbálkozást kívánok !
2012. dec. 10. 19:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, neked is sok szerencsét!!!Köszönöm a válaszod, nagyon igazad van!!!
2012. dec. 10. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Én az egyik előző válaszoló vagyok egyetértek az utolsó válaszolóval hogy nem lehet tudni hogy ki milyen típus nekem az első gyerekem 30 éves koromban született a másodikkal most vagyok babás (33 vagyok mint írtam) és 1 éve próbálkoztunk már mire összejött, és pont így van nekem ahogy előttem írták, hogy 2 havonta van/volt peteérésem...
2012. dec. 10. 21:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De azt honnan tudtátok hogy nincs peteérésetek??Mert én minden hónapban tapasztalok tüneteket, "tojásos nyák", fájdalom, mindig pont a 12 napon!ez nem lehet tünet?
2012. dec. 11. 07:42
 15/16 anonim ***** válasza:
11-es válaszoló vagyok! Onnan tudtam meg, hogy sajnos nincs mindig peteérésem, hogy orvoshoz járok ( külföldön élek, itt nem kell egy évig otthon ölbe tett kézzel várni, hanem egyből fogadnak az orvosok, ha nem jön a baba 3 hónap után). A hőgörbéket látta és uh-n követi a peteérésemet. Pl 3 hónapja nem volt peteérésem és most már 2. hónapja meg mind a kétszer a bal oldali petefészekből volt tüszőrepedésem. Ha legközelebb megyek és akkor se lát semmit a jobb oldali petefészkembe, akkor lehet komoly baj van ott, bár egyenlőre nem úgy néz ki, se ciszta , se gyulladás... lehet el van záródva... ezek sajnos még a jövőben fognak kiderülni. Akkor édremes nődokihoz bejelentkezni, mikor tudod kb, hogy mikor van peteérésed, akkor ő is látja, hogy vajon mikor reped... de természetesen ha csak most kezditek a védekezés nélküli együttléteket akkor nem kell semmi mást tennetek csak élvezni egymást :-) .
2012. dec. 11. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:
És lemaradt igen, hogy abban a hónapban is volt tojásos nyákom meg ovu szerű fájdalmam amikor nem volt rendesen peteérésem :-(. ezért az sem zárja ki az ovut ha nincs nyák, sőt az ovuteszt is pozi lett, de mégse lett sikeres tüszőrepedésem...
2012. dec. 11. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!