Petevezeték átjárhatosághoz mi kell?
Szia!
nekem is eltávolították az egyik petefészkem. mi is jó sokat kínlódtunk miatta és végül a legkézenfekvőbb megoldás segített.
nagyon jó fej volt a nőgyógyászom és ő kerített nekem orvost, aki tudott segíteni.
de mindenesetre a meddőségi kp. egy jó kiindulás. próbálkozzatok először ott!
sok sikert!!
Szia!
A dokid csak követi a protokollt, amíg a férjednek nincs meg a vizsgálata, addig neked nem csinálják meg az átjárhatóságit.
Meddőségi központban is megvizsgálják a párodat előbb, mert neki ez csak max ciki, míg egy átjárhatósági vizsgálat komolyabb beavatkozásnak számít, és megmondom őszintén, nekem nagyon fájdalmas volt. :-(
A ciszták miatt neked előbb amúgy is endokrinológushoz lenne érdemes elmenned, ehhez ő ért, nem a nődoki. Sajnálom, hogy elveszítetted az egyik petefészkedet, ma már meg lehet ezt úszni műtét nélkül, csak egy jó endodoki és kitartás kell hozzá.
Persze egyik probléma sajnos nem zárja ki a másikat, előbb-utóbb eljön az átjárhatósági ideje is, ha azután sem esel teherbe, hogy elmúltak a ciszták. De talán megúszhatod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!