Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petevezeték átjárhatosághoz...

Szilvia farkas kérdése:

Petevezeték átjárhatosághoz mi kell?

Figyelt kérdés
állandoan visszatérö ciszték miatt volt már sok mütétem.2002.juniusában eltávolitották ciszta miatt a jobboldali petefészkemet.Azota a bal oldalon is volt ciszta.Szeretnék elmenni petevezeték átjárhatosági vizsgálatra de az orvos azt mindja hogy elöbb a férjemnek kell sperma vizsgálat.Már van egy 11 éves fiunk.várom aválaszokat hová menjek és mit tegyek mert már nagyon el vagyunk keseredve.

2012. dec. 8. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint egy meddőségi központban kell vizsgálatra jelentkezni és ott a protokoll része a tünetek-, egyéb problémák alapján a nevezett eljárás.
2012. dec. 8. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is eltávolították az egyik petefészkem. mi is jó sokat kínlódtunk miatta és végül a legkézenfekvőbb megoldás segített.

nagyon jó fej volt a nőgyógyászom és ő kerített nekem orvost, aki tudott segíteni.

de mindenesetre a meddőségi kp. egy jó kiindulás. próbálkozzatok először ott!

sok sikert!!

2012. dec. 8. 22:39
 3/3 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A dokid csak követi a protokollt, amíg a férjednek nincs meg a vizsgálata, addig neked nem csinálják meg az átjárhatóságit.

Meddőségi központban is megvizsgálják a párodat előbb, mert neki ez csak max ciki, míg egy átjárhatósági vizsgálat komolyabb beavatkozásnak számít, és megmondom őszintén, nekem nagyon fájdalmas volt. :-(

A ciszták miatt neked előbb amúgy is endokrinológushoz lenne érdemes elmenned, ehhez ő ért, nem a nődoki. Sajnálom, hogy elveszítetted az egyik petefészkedet, ma már meg lehet ezt úszni műtét nélkül, csak egy jó endodoki és kitartás kell hozzá.

Persze egyik probléma sajnos nem zárja ki a másikat, előbb-utóbb eljön az átjárhatósági ideje is, ha azután sem esel teherbe, hogy elmúltak a ciszták. De talán megúszhatod. :-)

2012. dec. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!