Petevezeték átjárhatóságát hogy vizsgálják?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 17:16
1/5 anonim válasza:
2 lehetőség van. A röntgenes, és az uh-s. De nem sok különbség. Mármint úgy értem tök mindeggy a doki mivel nézi. Egy kicsit kellemetlen a vizsgálat,de egy pillanat az egész. Nekem röntgenes vol. Utána vigyél betétet, mert vérzel, nem kicsit. DE ennek köszönhetem, hogy gyermekem van... :-))) 15 hós már, és átjárhatósági utáni 3-dik nap jött össze. Átjárható voltam, a férjemmel voltak gondok.
2/5 anonim válasza:
Kiegészíteném az előző válaszolót.
4 lehetőség van, itt olvashatsz róla részletesen:
Nekem Hycosy volt. Pár percig tartott, mint egy nőgyógyászati vizsgálat, de még annyira sem volt kellemetlen. Nem fájt, nem véreztem. Az összes többi fájdalmasabb állítólag. Ez csak a pénztárcámnak fájt, mert 35 ezer Ft-ba került.
3/5 anonim válasza:
Méhtükrözéses petevezető átjárhatósági vizsgálat: nekem ez volt és csak akkor éreztem amolyan egyszeri mensi hasfeszülést, amikor pumpálták a lötyöt a méhembe és ez a vizsgálat által megtudták nézni, hogy a méhem megfelelő formájú e. Itt minden rendben volt.
4/5 anonim válasza:
és azt lefelejtettem, hogy nem véreztem egyáltalán, de ez egyén függő, hogy ki milyen érzékeny, de valóban vinni kell betétet, mert a lötty kifolyik.
5/5 anonim válasza:
én ma voltam. nagyon ráparáztattak, hogy fáj, meg hogy ott kell még maradni fedüdni a kórházban pár órát. MInt egy kisebb fajta műtéti beavatkozás. De semmi nem volt! ezt mondjuk lehet azért érzem így, mert előtte úgy képzeltem hogy kivégezni visznek. Le kellett feküdni, egy ilyen röntgen alá. berakta a doki azt a kis műszert, azt nem láttam. az a betolás egyfajta kis csikarás érzés volt, és ilyen érdekes görcs szerű, de simán kibírható. aztán még ott valamit matatott, azt éreztem, és amikor kinyomták a folyadékot, azt is éreztem, az picit erősebb görcsökkel járt. 3-an voltunk, mind ugyanezt éretzük, és utána nagyon jó kedvünk volt, sokat nevettünk, felszabadultunk, hogy túl vagyunk rajta. Egy óra múlva kezdtem el vérezni, és úgymond érzem hogy van méhem, de nem mondanám hogy fájdalmat érzek. csak érzem hogy ott van. 3 napig nem lehet szexelni, de azt mondták az asszisztensek, hogy 3 nap után viszont rajta, mert most még könnyebben átmennek a spermiumok, most nagyon nagy a fogamzás lehetősége, mert kitisztították azt a járatot, kicsit ki is tágult. szóval szabad a pálya a srácoknak. Nem kell félni, tényleg nem egy nagy kunszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!