Hüvelyi uh. ki tudja mutatni a petevezeték átjárhatóságát? Ha nem akkor hogyan lehet meg tudni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 7. 16:50
1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom erre van külön vizsgálat, ha nem esel teherbe egy bizonyos ideig, de utána nézek neked a neten.
2/8 anonim válasza:
Hsg-nek nevezik a vizsgálatot,egy röntgenes vizsgálat,lehet érzéstelenítésben is végezni, kontrasztanyagot juttatnak be katéteren keresztül a petevezetékbe és így látják az átjárhatóságot, de ha beírod a googleba a petevezeték átjárhatóságát, kiad több oldalt is ahol tapasztalatokat írnak le.Remélem segítettem!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 6hónapja próbálkozunk eredménytelenül a férjem volt sperma vizsgálaton ott minden rendbe.Én voltam hü.uh.kisérte a doki az egész ciklusomat pé.is van.Azt mondta ha gondolom el küld egy ilyen átjárhatósági vizsgálatra én meg most nem tudom mi tévö legyek.
2008. febr. 7. 19:11
4/8 anonim válasza:
Hat hónap nem sok idő( tudom neked rengeteg, és megértelek),de van aki évekig próbálkozik amíg sikerül, de ha van lehetőséged, nézesd meg,mert veszíteni nem vesztesz vele, és előbb választ kapsz erre a kérdésre is.
5/8 anonim válasza:
A röntgenes megoldás mellett létezik egy ultrahangos is, ami egyáltalán nem fáj, szemben a röntgenessel és utána nem kell még órákig, akár 1 napig is az osztályon feküdni. Csak 5 perc a vizsgálat, aztán fél óra pihi és mehetsz haza. A bökkenő csak az, hogy ezt nem támogatja TB. a röntgenest meg igen.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi itt szerbiába aztán allig allig beszélhetünk bármilyen támogatásról ugy hogy kérek beutalót aztán majd látjuk.
2008. febr. 7. 19:27
7/8 anonim válasza:
szia.Nem vagyok ellene az ultrahangos átjárhatóságin,de a legjobb megoldás a laparoskopia igaz köldökön keresztül történik és elaltatnak de ha elvagy záródva akkor ezt meg is mütik köldökön keresztul ,nem olyan fájdalmas ha babát akarsz kilehet birni ,énis voltam ilyenen mivel 4 éve meddö vagyok de a laporoskopiának köszönhetöen ezt orvosolták mert elvoltam zárodva,és most újult erővel megyünk tovább,remélem sikerrel.
Neked is sok sikert kivánok,
8/8 anonim válasza:
Szia! Én voltam hsg-n, négy évi próbálkozás után ezután estem teherbe. Az egész kb negyed órági tart, ki lehet bírni. Egy okkal kevesebb az idegeskedésre, hogy mi lehet a baj. Szerintem próbáld meg, mert addig semmi értelme a gyógyszereknek és a többi macerának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!