Babát tervezők, Ti hogy készültök rá?
Sok helyen olvastam, hogy egy kisbaba nagyon sokba kerül. Nézegettem az árakat és hát tényleg sok. Saját lakásunk szerencsére van. Most elkezdtem félretenni a havi fizetésből is.
Ti hogyan készültetek rá? Mind anyagilag, mind lelkileg-testileg értem. :)
ha tényleg babát akartok akkor hiába tesztek félre, mert 10 éves korban indulnak meg az igazi igények amiket nehéz finanszírozni, arra meg sok szülö ekkor még nem is gondol.
Amit tehetsz hogy ha cigizel vagy alkohol, drog fogyasztó vagy akár kicsit is azt leteszed. hormon tablettát abba hagyod. ha túlsúlyos vagy vagy 50 kiló alatti akkor teszel valamit a sßulyod miatt.
Nem iszok, nem dohányzok. :) Körülbelül 5 kg felesleg az van rajtam (szerintem, párom szerint nem. :), de túlsúlyosnak nem mondanám magam.
Femibiont vettem tegnap a patikában, hogy valami vitamint is szedjek azért, főleg télen. :)
Szia! Alig várom már, hogy kopogtasson az a gólya. 21 vagyok, de nem lódítok, ha az mondom, hogy 15 éves korom óta vágyok egy kisbabára. Lelkileg úgy érzem, ennél jobban már nem lehet felkészülni. :)
Ne nevess ki, de nekünk már megvan pl a babakocsi. Nemrég vettük használtan (nagyon jó vétel volt, és szinte új) mert amúgy elég drága és márkás járgányt néztem ki, Ő volt az álmom, és azt most itt tologathatom, bár még üresjáratban. :(
Szépen lassan gyűjtögetem a babaruhákat. Nem vagyok babonás abszolút. Anyagiakon hál'Istennek nem múlik semmi, párom lelki állapota lassítja a dolgot, de már érzem, hogy nemsokára rábólint. Ősszel kifestettem az üresszobát, és vettünk szőnyeget is bele, persze most az lett az án "hobbi" szobám, amit nagyon szívesen akármikor átruháznék Neki. :)
* rá.
És persze vitaminokat szedek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!