Hogyan készültök a terhességre?
Mi ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni (tavasszal volt egy vetélésem, "természetes szelekció", ahogy akkor mondák). Elevitet szedek, koffeinről lemondtam (napi 2 kávé volt eddig), alkoholt alkalmanként sem, illetve a gyerekkorai májgyulladásom miatt csinálok épp egy silegon-kúrát. Olvasgatom itt, hogy a gyógyteák is sokat segíthetnek, de ennek még csak most kezdek utánajárni:)
Illetve 2 naponta gyertyaállás ;)
De jó és most mikorra nem várod? A gyógyteákat én egy darabig szerintem pihetetem, elég jó ciklusaim vannak, ovuláció is mindig van, félek hogy a teákkal belerondítanék.A gyertyaállást miért csinálod?:)
Már alig várom a szeptember közepét onnantól szabad az út:)
Nekem is ezt mondták februárban a vetéléskor. Most már remélem mindkettőnknél rendben lesz. Szorítok neked!
09-03 18:53-as vagyok.
Teákról lemondtam, mert rendszeres a ciklusom, így azt tanácsolták, hogy ne bolygassam. Gyertyaállás azért, hogy a gravitáció is segíthessen:D Állítólag többeknél is bevált. Meg aztán előrehajló méhem van a doki szerint. Ártani nem árthat:)
Ha minden igaz, a napokban lesz pé-m, hónap utolsó hetében kéne nemjönnie:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!