Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát tervezők, mi a véleménye...

Babát tervezők, mi a véleményetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Néhány hónapja babát szeretnénk a Párommal.A ciklusaim rendre 26 naposak, amióta a gyógyszert abbahagytam,(5 hónapja) előtte is annyi volt.Mindig úgy gondoltam, hogy a 10-12 nap körül van ovum, mindig is megvoltak, és akkor voltak (!) a jellegzetes tünetei (méhnyaknyák, hőemelkedés, derékfájdalom). Mivel még nem jött össze a baba, a hónapban kipróbáltam az LH-tesztet, a ciklus 7. napjától alkalmaztam. A tüneteim most is megvoltak a szokásos 10-12. napon, de a tesztem teljesen NEGATÍV volt. Ma tartok a ciklus 19. napján, ma reggelre lett teljesen POZITÍV a teszt, (már néhány napja látszott a LH-csík, de világosabban) de tünetem gyakorlatilag semmi. Az együttléteink 2-3 naponta vannak. Ti mit gondoltok, ilyen létezhet? Vagy ez csak ez "különc" hónap, és kitolódott a pé.-em? Van esélyünk a babára? Köszi a válaszokat.

2012. dec. 3. 16:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt mondják minden ciklus más és más, akár jelentős eltérések is mutatkozhatnak azoknál a nőknél is, akiknek mindig óramű pontos volt a ciklusuk. Hatással van ránk a stressz, az étrend, és egy csomó más, ami miatt előfordulhat, hogy némelyik hónap máshogy alakul. Szerintem, nincs okod megijedni, teljesen belefér a dologba ennyi csúszás. És hajrá! :)
2012. dec. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!