Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hová tűnt a babát tervezők...

Hová tűnt a babát tervezők otthona weboldal?

Figyelt kérdés
Szerettem volna ma megnyitni, de nem sikerült, bár igaz a munkahelyen próbáltam, és lehet, itt le van tiltva. Nektek sikerül ráklikkelni?
2008. szept. 29. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem sem sikerül megnyitni lehet hogy megszüönt
2008. szept. 29. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Most néztem, nekem se sikerült. Eddig mindig bejött, biztos, hogy nem ilyen letiltás van a dologban. Náluk lehet valami gubanc.

2008. szept. 29. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem napok óta nem jön be, lehet már 1 hete is van:-( Sajnálnám ha megszűnne, mert nagyon jó kis oldal.
2008. szept. 29. 15:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, reméljük, átmeneti a probléma
2008. szept. 29. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a saját főnökömből indulok ki, aki - néha észreveszem- miután hazamegyek, időnként megnézi az előzményeket a gépemen, szóval leellenőrzi, hogy néha-néha hol "szörfölök". Én ilyen weboldalakat nem néznék, nem kell, hogy idő előtt kiszimatolja, hogy babát szeretnék.

Ez csak jótanács, de lehet, hogy neked nem ilyen a főnököd.

2008. szept. 29. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha a google-n keresztül mész az oldalra, nem jön rá a főnök, hogy hol jártál. Csak tanácsnak írom. :) Szerintem sem kell a főnöknek ilyesmiről tudnia. Majd időben megtudja,igaz? :)))
2008. szept. 29. 22:13
 7/9 anonim válasza:

Ideiglenesen itt lehet belépni :

[link]

2008. szept. 30. 09:04
 8/9 anonim válasza:

A BTO jelenleg átköltözés alatt van. Nemsoká vége a költözésnek és akkor jövök hírt adni hogy minden műxik ott.

Üdv Verus

2008. okt. 9. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelentem, újra működik az oldal!
2008. okt. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!