Hová tűnt a babát tervezők otthona weboldal?
Figyelt kérdés
Szerettem volna ma megnyitni, de nem sikerült, bár igaz a munkahelyen próbáltam, és lehet, itt le van tiltva. Nektek sikerül ráklikkelni?2008. szept. 29. 14:59
1/9 anonim válasza:
nekem sem sikerül megnyitni lehet hogy megszüönt
2/9 anonim válasza:
Szia!
Most néztem, nekem se sikerült. Eddig mindig bejött, biztos, hogy nem ilyen letiltás van a dologban. Náluk lehet valami gubanc.
3/9 anonim válasza:
Nekem napok óta nem jön be, lehet már 1 hete is van:-( Sajnálnám ha megszűnne, mert nagyon jó kis oldal.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, reméljük, átmeneti a probléma
2008. szept. 29. 15:08
5/9 anonim válasza:
Én a saját főnökömből indulok ki, aki - néha észreveszem- miután hazamegyek, időnként megnézi az előzményeket a gépemen, szóval leellenőrzi, hogy néha-néha hol "szörfölök". Én ilyen weboldalakat nem néznék, nem kell, hogy idő előtt kiszimatolja, hogy babát szeretnék.
Ez csak jótanács, de lehet, hogy neked nem ilyen a főnököd.
6/9 anonim válasza:
Ha a google-n keresztül mész az oldalra, nem jön rá a főnök, hogy hol jártál. Csak tanácsnak írom. :) Szerintem sem kell a főnöknek ilyesmiről tudnia. Majd időben megtudja,igaz? :)))
7/9 anonim válasza:
Ideiglenesen itt lehet belépni :
8/9 anonim válasza:
A BTO jelenleg átköltözés alatt van. Nemsoká vége a költözésnek és akkor jövök hírt adni hogy minden műxik ott.
Üdv Verus
9/9 anonim válasza:
Jelentem, újra működik az oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!