Szerintetek, milyen a hőgörbém?
Figyelt kérdés
Akkor lehetett az ovu, amikorra a gép behúzta? A teszt miért dec.6-án volt pozitív? Lehetek ilyen görbével terhes?
Remélem megjeleníthető a link. :) Előre is köszi a válaszokat. :)
[link] Png
2012. dec. 10. 12:09
2/44 anonim válasza:
Szia!
Szerintem 7-én volt ovud. A hőd szépen fent van. Persze, hogy lehetsz ezzel a görbével terhes.
Sok sikert kívánok!
3/44 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a biztatást, én is 7-ére tettem volna az ovumat. Nagyon bízom benne, hogy a hőm most már egy jó ideig fent marad... :)
2012. dec. 10. 15:04
4/44 anonim válasza:
Az ovu nem a pozitív teszt napján van,hanem az első negatív napon.A pozitív teszt csak jelzi,hogy 24-36 órán belül bekövetkezik az ovu.Remélem segítettem.Sok sikert!:)
5/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, igen ezt már tudtam, mert utána olvastam. :) Csak azt furcsállottam, hogy a gép behúzta az ovumat dec. 1-re, pedig előtte is és akkor is negatív volt a teszt eredménye, csak azokat nem vezettem be a hőgörbémbe. Dec. 6-án volt egyedül pozitív és azóta is egyértelműen negatív, és akkor voltak alhasi szurkáim, ezért gondolnám akkorra a Pé-met. :)
2012. dec. 10. 18:52
8/44 A kérdező kommentje:
Köszi a tartalmas választ, azért én még bizakodom. :)
2012. dec. 13. 15:20
9/44 A kérdező kommentje:
Ez a mai görbém. Azt olvastam a neten egy tudományos cikkben, hogy egészen addig van esély a babára, amíg a luteális szakaszban fent marad a hő, vagy maximum 1-1 tized fokokat eshet. Akkor esélytelen, ha leesik az alaphő alá. Nem jól értelmeztem?
2012. dec. 13. 15:41
10/44 anonim válasza:
Mikor kellene (nem) megjönnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!