Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek, milyen a hőgörbém?

Szerintetek, milyen a hőgörbém?

Figyelt kérdés

Akkor lehetett az ovu, amikorra a gép behúzta? A teszt miért dec.6-án volt pozitív? Lehetek ilyen görbével terhes?

Remélem megjeleníthető a link. :) Előre is köszi a válaszokat. :)

[link] Png

2012. dec. 10. 12:09
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
A gép dec.1-re húzta be az ovumat, de szerintem és a teszt szerint is 7-8 körül lehetett. Szóval ha jól gondolom 21-22 körül kellne(nem ) megjönnie. Miért kérdezted?
2012. dec. 13. 16:48
 12/44 A kérdező kommentje:

[link]

Így alakul, a mai értékkel. Esélyes lehet babára?

2012. dec. 14. 08:37
 13/44 anonim ***** válasza:

Az esély mindaddig megvan,amíg nem jön meg.:)Sajnos az,hogy eddig ilyen a görbéd,még nem garancia semmire.Nekem ilyen volt a görbém,nagyon szépen fent volt a hőm,jókor is voltunk együtt,sőt...,de a végén elkezdett leesni,menszi lett belőle.

[link]

Persze kívánom,hogy neked másképp alakuljon és baba legyen!Megy a drukk!Sok sikert!:)

2012. dec. 14. 08:57
 14/44 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat és a görbédet. Tényleg becsapós ez a hőgörbe. Sajnálom, hogy neked így alakult, de majd legközelebb sikerül. :) Én addig bízom a pozitív eredményben, amíg meg nem jön. :) Remélem nem jön meg :)
2012. dec. 14. 10:43
 15/44 anonim ***** válasza:

13.vagyok:

Köszönöm!Hát,remélem legközelebb sikerül nekünk.:)Mi már 1 éve próbálkozunk,mert nekem van 1-2 betegségem...Én is bizakodtam az utolsó pillanatig.Szerintem így kell hozzáállni.:)Hátha nektek sikerül!Drukkolok!:)

2012. dec. 14. 10:51
 16/44 A kérdező kommentje:

[link]

Alakulgat.... Szerintetek?

2012. dec. 15. 17:19
 17/44 anonim ***** válasza:
Szerintem eddig jó, a lényeg, hogy a vonal alá ne essen le :) Nagyon szurkolok!
2012. dec. 15. 21:34
 18/44 anonim ***** válasza:
Ma reggel hogy alakult a hőd?
2012. dec. 16. 08:22
 19/44 A kérdező kommentje:

#17-nek, köszi, hogy szorítasz nekünk. :)

#18-nak, a ma reggeli hőm is 36,8 volt és a cicijeim majd szét durrannak, ilyet még nem igazán éreztem menzi előtt soha, remélem, ez már valamiféle jelecske, hogy bebabásodtam, annyira örülnénk neki!! :) a mai link :)

[link]

2012. dec. 16. 08:49
 20/44 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de minek ovutesztelsz? Egy ciklusban csak egyszer van ovu, ha már egyszer pozitív akkor nem kell folytatnod! A hőd teljesn jó, sok sikert neked! De ne pocsékold el az ovuteszteket, ilyenkor már nem kell.
2012. dec. 16. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!