Szerintetek, milyen a hőgörbém?
Akkor lehetett az ovu, amikorra a gép behúzta? A teszt miért dec.6-án volt pozitív? Lehetek ilyen görbével terhes?
Remélem megjeleníthető a link. :) Előre is köszi a válaszokat. :)
[link] Png
Az esély mindaddig megvan,amíg nem jön meg.:)Sajnos az,hogy eddig ilyen a görbéd,még nem garancia semmire.Nekem ilyen volt a görbém,nagyon szépen fent volt a hőm,jókor is voltunk együtt,sőt...,de a végén elkezdett leesni,menszi lett belőle.
Persze kívánom,hogy neked másképp alakuljon és baba legyen!Megy a drukk!Sok sikert!:)
13.vagyok:
Köszönöm!Hát,remélem legközelebb sikerül nekünk.:)Mi már 1 éve próbálkozunk,mert nekem van 1-2 betegségem...Én is bizakodtam az utolsó pillanatig.Szerintem így kell hozzáállni.:)Hátha nektek sikerül!Drukkolok!:)
#17-nek, köszi, hogy szorítasz nekünk. :)
#18-nak, a ma reggeli hőm is 36,8 volt és a cicijeim majd szét durrannak, ilyet még nem igazán éreztem menzi előtt soha, remélem, ez már valamiféle jelecske, hogy bebabásodtam, annyira örülnénk neki!! :) a mai link :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!