Szerintetek, milyen a hőgörbém?
Akkor lehetett az ovu, amikorra a gép behúzta? A teszt miért dec.6-án volt pozitív? Lehetek ilyen görbével terhes?
Remélem megjeleníthető a link. :) Előre is köszi a válaszokat. :)
[link] Png
Szia utolsó, én csak az utolsó ciklusom előtti 3. naptól mérem a hőmet. Előtte még nem csináltam ilyet. Szóval csak ez alapján tudok egyenlőre következtetni, hogy az előző hónapban, hogyan csökkent a reggeli hőm. belinkelem a mai értékkel kiegészült görbémet.
És kedves utolsó kérdező, neked már van gyermeked, vagy szeretnél már? Ha volt terhes görbéd, az hogyan alakult?
Á nem, én még csak 21 vagyok, és kíváncsiságból kezdtem el mérni, meg hát védekezés szempontjából sem mindegy, így sokkal jobban látszik, mikor kell nagyon odafigyelni.
Kár, hogy csak most kezdted el, mert hogyha tudnánk, hogy mennyi nap szokott lenni a peteérés után, akkor jobban lehetne következtetni. Kíváncsi leszek, hogyan alakul holnap, és tényleg nagyon szurkolok :)
Látod, nekem hirtelen esett le most is 36.5-ről 36.ra, előtte meg 36.4 volt, utána 36.7, és úgy esett le. Szóval amíg még nincs a vonal alatt a hőd, addig ne keseredj el.
Szia!
Én úgy számolom, hogy a 12. dpo-n vagy, de sajna igencsak lefelé kúszik az a görbe...
Ha holnap feljebb megy 36,7- 36,8 lesz, én megpróbálkoznék egy érzékeny tesztel. Ha viszont marad ez az állapot, vagy lejjebb csúszik, akkor 1-2 nap és mensi....
Nagyon drukkolok!!!
szia ez az én görbém, csak azért linkeltem be, hogy nézd meg milyen cikkcakkos én is azt hittem, hogy meg fog jönni, aztán mégse :-) 15. napon tüszőrepesztő szurit kaptam, tuti volt ovum aznap este vagy másnap reggel, hőtől függetlenül. én 3 hónap után már dokihoz mentem, 2. alkalommal ő felajánlotta a szurit és most az 5. próbahónapban sikerült is... amíg nem vérzel, van remény, hő ide vagy oda... szorítok neked.
Nem az utolsó vagyok, de azért leírom, persze se nem elkeseríteni nem akarlak, se hamis reményt kelteni, de ez 2 dolog lehet:
1. meg fog jönni (elő szokott ilyen fordulni sok embernél)
2. mikor a beágyazódás helyéről leválik úgymond a ,,seb", és teljesen beágyazódik az embrió, az egybe eshet a várt vérzés idejével, és kisebb vérezgetés előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!