Szerintetek, milyen a hőgörbém?
Akkor lehetett az ovu, amikorra a gép behúzta? A teszt miért dec.6-án volt pozitív? Lehetek ilyen görbével terhes?
Remélem megjeleníthető a link. :) Előre is köszi a válaszokat. :)
[link] Png
Igen, ma okosabbak lettünk. Reggelre továbbesett a hőm 36,4-re, valószínű véget ért megint egy álom. :(
A mai nappal befejezem, ezt az egész babát szeretnék mizériát! Elegem lett, valamiért a jó Isten nem akar nekünk babát adni, hát legyen akkor neki igaza! Görcsöltem már eleget, belefáradtam, vége!!! Biztosan megvan annak az oka, miért olyan családokhoz érkezik a baba, ahol már nincs víz, gáz és enni sem tudnak adni a gyermekeiknek, vagy olyan felelőtlen tinikhez, akik tudják ugyan mit, hova kell tenni, de azon kívül "hülyék" a világhoz. Na és persze olyanokhoz akik csak azért szülnek, hogy utána kukába, emésztőbe dobhassák, vagy esetleg kínozzák, megalázzák gyermekeiket! Elnézést kérek mindenkitől, akit bántok a súlyos szavakkal, de csak az vegye magára akit érint! Igen, most el vagyok keseredve, de nem kérek biztató szavakat, meg álmodozó "leheteket", mert számomra ez a világ bezárulni látszik. Tudom holnapra majd enyhül, de higgyétek el, a hasonló sorsú nőtársaim, minden nap azzal az önmarcangolással szembesülnek, hogy mit vétettek, hibáztak, hogy nekik nem lehet gyermekük. Ha még is, sokszor meg kell, hogy járják a poklok- poklát!
Ennyit szerettem volna leírni, ezt muszáj volt kiadnom magamból, bár a problémám ezzel nem oldódott meg, de a lelkem kicsit könnyebb.
Akinek elérkezett vagy elérkezik a "csoda", nagyon boldog babavárást, kitartást és jó egészséget kívánok, tiszta szívemből!!! :)
Azoknak akik eddig biztattak és reményt adtak, nagyon szépen köszönöm! :)
Szia!
Jó úton jársz!
Vannak családok, akiknél ha már végleg feladni látszik a babaterv, akkor kopogtat az a bizonyos jómadár. :)
Meglátod, hogy így lesz! Figyeld csak meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!