Lehet menstruáció előtt 10-9nappal teherbe esni?
Figyelt kérdés
12-ére várom a menszt és 2-3-án együtt voltam a párommal védekezés nélkül.Ha teherbe is estem ez a 9-10nap befolyásolhatja a ciklust tehát lehet hogy már kimarad vagy rendszertelen lesz tehát gyengébb és nem tart 5-6 napig?Ha rendesen megjön,ennek ellenére hó végén érdemes lenne egy tesztet csinálni,a biztonság kedvéért?2012. dec. 9. 13:12
1/2 anonim válasza:
Igen.
Még mensi alatt is teherbe lehet esni. Bár nem akkor az esélye, de nem lehetetlen.
2/2 anonim válasza:
Szia!Igen,én mindkét lányommal a ciklus 25.napja körül estem teherbe.Átlag 30 napos ciklusok mellett:-)Ha terhes lettél,egyáltalán nem fog megjönni normál esetben,ha 12 után sem jelentkezik,akkor érdemes egy tesztet csinálni reggeli első vizeletből.Ha 2.-a körül estél teherbe,akkor a teszted valsózínűleg később lesz pozitív.Nekem is 6 nap késés után lett halvábny pozitív,mert később ágyazódott be.Ha rendesen megjön,akkor nem vagy terhes.Üdv:2 kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!