Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt intenzív...

Menstruáció előtt intenzív tojásszerű nyák?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt egy héttel kezdődött valami hihetetlen mennyiségű tojásszerű nyák ürülni, ez vizes folyással kombinálódott. Tegnap kellett volna megjönnie, és tegnap óta iszonyatosan fáj a jobb petefészkem, kb. 3-4 napja a melleim is. Mindjárt megjön érzésem nincs. Most lehetett peteérésem??? Vagy mi ez?
2012. dec. 4. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a mensi utolsó 1-2 napján szokott ez jelentkezni. Még van pár csepp mensi, de már a nyák is. Szerintem lehetett peteérés.
2012. dec. 4. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
"Tegnap kellett volna megjönnie, és tegnap óta iszonyatosan fáj a jobb petefészkem, kb. 3-4 napja a melleim is. Mindjárt megjön érzésem nincs. Most lehetett peteérésem???" - ha ez így igaz, amit leírtál, akkor nem lehetett peteérésed...peteérés középidőben van általában, ha pontosak a ciklusaid, de biztosan azok, ha tudod, mikor kell megjönnie.... a tojásos nyák is a peteérés-ovuláció környékén van. Ez más lesz szerintem.
2012. dec. 4. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Cáfolok!:)

Nekem nemvárt előtt ugyanez volt, amikor terhes lettem. Tettem is fel kérdést,hogy mi lehet, mindenki írta,hogy kitolódott pé. Rá két napra pozit teszteltem!

2012. dec. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!