Hogy is van ez a tojásfehérjés nyák és ovuláció dolog? Tudnátok segíteni?
Elég sokat bogarásztam itt, de sajnos, egyre jobban összezavar a rengeteg információ. Konkrétan arra lennék kíváncsi, ugye hogy kedden, szerdán és csütörtökön nekem ilyesféle nyákom volt, állítólag ez a termékeny nyák (cilus.hu szerint ma van ovulációm). De sajnos, a párommal betegek voltunk, így az első két napon nem voltunk együtt, nem akartuk egymást még visszafertőzni, de tegnapra jól voltunk, így hát azért együtt voltunk. Ekkor már nem volt túl sok ilyen nyákom, de azért még volt. A kérdésem az lenne, hogy akkor mikor is lehet(ett) az ovulációm? Melyik tojásfehérjés folyásos napon? Ma teljesen száraz napom volt.
Nálatok mi a tapasztalat?
Előre is hálásan köszönöm a segítségetek!
"de ahogy utána jártam, én arra alkalmatlan vagyok"
Miért? Bocsi, de nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet vki alkalmatlan rá:D
Nekem úgy van a nyák, hogy először ragadós, kevés, ami rátapad a bugyira, tehát nem folyós, és nem fehér, inkább világossárga. Utána jön a tojásfehérje, és ez több napig tart (2-3).
Olvastam egy nagyon jó teherbe eséses könyvben, hogy az alábbiak szerint alakul a nyák:
1. mensi
2. kevés, sűrű nyák
3. átmeneti nyák
ezek megtermékenyítésre alkalmatlan időszakok
4. tojásfehérje szerű, tiszta, nyúlós nyák
5. vaskosabb, átmeneti nyák
6. vaskos, nagy mennyiségű, fehér nyák
ezek megtermékenyítésre alkalmas időszakok, a legjobb a 4. pontú nyák, ilyenkor nyitott a méhszáj.
Ajánlom olvasásra: Marina Nicholas: 3 lépés a termékenységért c. könyvét, szuper dolgok vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!