4. hétben gyenge mensi szerű alhasi görcs helyett, eléggé intenzív görcsölés! Ez jó vagy rossz?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
26-ára nem várom. A melleim feszülnek, megduzzadtak :)
Ma viszont egész délután igen intenzíven görcsölt a hasam alsó tájéka. Eléggé megijedtem, mert mindenhol csak enyhe hasi görcsölgetéses tapasztalatokról olvasok. Ma teszteltem, de negatív lett, de szerintem még korai volt a teszt.
Viszont mikor mensizek, mindig csak a vérzés kezdete után görcsöl így a hasam!
Légyszi írjon, aki ilyet tapasztalt terhessége elején!
2012. nov. 21. 21:45
1/3 anonim válasza:
Hát az erős görcs sosem jelent jót.
2/3 anonim válasza:
Szerintem várj türelmesen és kiderül mi a helyzet. 26-a még messze van. (Nekem amúgy beágyazódáskor volt erős nagyon fura fájdalmam a mensi idő előtt kb. 1 héttel.)
3/3 anonim válasza:
nekem is volt olyan erős görcs az 5. hét környékén,ami felébresztett úgy fájt. amíg nincs vér,addig nyugi!!! és szedj magnéziumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!