Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lettem. Én meg akarom...

Terhes lettem. Én meg akarom tartani a babát, de szüleim pedig biztos ellenzik, és azt akarják majd hogy vetessem el, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónap múlva leszek 18 éves és terhes vagyok. Nem tudom hogy elmondjam-e a szüleimnek, mert ők tutira azt akarják majd hogy vetessem el. A barátommal nagyon jól meg vagyunk, rég óta együtt vagyunk. Ő is meg szeretné tartani, csak hát a szüleim nem hiszem hogy engednék. Mit tanácsoltok?
2012. dec. 3. 19:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2012. dec. 3. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

a páromat az édesanyja 17évesen szülte (a párom most 33)

ha az ő anyukája is a vetélés elvén lett volna,most nem tudnám tervezni vele az esküvőmet,a gyerekeket és az egész életemet.Mellesleg ha anyukádéknak lenne szívük megölni egy érző magzatot,elég nagy gyilkosságot követnek el... tévhit, hogy a magzat még akkor nem érez.Nagyon is kialakulnak az érzései és a fájdalmat is érzi...

2012. dec. 3. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
39%
én 18vagyok és hnap megyek dokihoz,mert sztem teherbe estem.a szüleim megölnek ha babás vagyok,mivel keresztény családba születtem,de akk sem mennék abortuszra...
2012. dec. 3. 21:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, nem akarok abortuszra menni. :)
2012. dec. 3. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
valahogy titkold el az első 3hónapot...utána már nem vetetheted el:)
2012. dec. 4. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
9%
nem kedvelnek a szuleid? milyen meglepo...
2012. dec. 4. 18:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Mi az hogy milyen meg lepő.. Semmit nem tudsz rólam, nem fikázást szerettem volna hallani. Ha meg nincs jobb dolgod mind fikázd az embereket akkor inkább foglald le magad mással.
2012. dec. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!