Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol vetessem ki a kisfiam...

Hol vetessem ki a kisfiam torokmanduláját?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves,ki akarom vetetni a torokmanduláját is,de valami nagyon jó helyen szeretném,nem ahol sintérek!az orrmanduláját a János kórházban vették ki és katasztrófa volt,a műtőből már ugy hozták ki hogy ömlött az orrocskájából a vér!annyira sajnáltam!És most egy jó helyen szeretném megmüttetni!köszönöm szépen előre is
2012. szept. 26. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! A Bethesda nagyon jó kis kórház,az Imrei doki meg nagyon aranyos. Ajánlom!
2012. szept. 26. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:

A Heim Pálba semmi képpen ne vidd!

Főleg ne a Csákányi dr. nőhöz!

2 kisgyerek halála szárad a lelkén :( Szimpla mandulaműtétjük volt.

A Bethesda tényleg jó...

2012. szept. 26. 13:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Jézusom ,kedves utolsó válaszoló megrémítettél!!

Legszívesebben nem vetetném ki ,de muszály nagyon féltem a drágámat!!köszönöm a válaszookat

Mi az a Betesda? és hol van ?

Elnézést nem tudtam leirni rendesen a nevét

2012. szept. 26. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Olyat még nem láttam, akinek úgy vették ki az orrmanduláját, hogy nem ömlött belőle a vér. Persze rémítőnek néz ki, meg a gyereked, de nem lesznek attól sintérek, ez ezzel jár. Én 18 volt, mikor a garatmandulámat kivették, hát ott is ömlött a vér, de az volt a legkisebb bajom.

Mindenképp altatásban fogják végezni, ma már máshogy gyereknél a trauma miatt máshogy nem is csinálják, megviselni egyáltalán nem fogja, másnap szaladgálni fog.

2012. szept. 26. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
1.sz. Gyermekklinika Bp-en. Dr. Gőtze Judit doktornőt tudom ajánlani! [link] De Dr. Metz Katalin is nagyon jó és rendesek!
2012. szept. 26. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 13.45 válaszoló hát érdekes 5 gyerek közül csak az én kisfiamnak ömlött a vér az orrocskájából akkor miről beszélünk ,volt ott egy ugyan ennyi idős kislány és érdekes neki egyáltalán nem vérzett az orra, sőt tovább megyek már a a műtőből félkómásan ugy hozták ki hogy üvöltött a kisfiam!!De ezt már irtam azt hiszem

Ez sem hiszem hogy normális dolog volt!!

2012. szept. 26. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Vérezni az én lányomnak sem vérzett semmije. Ugyanakkor az üvöltés, rúgkapálás normális viselkedés ilyenkor, mert a bódító lötty, ahogy megy ki belőlük, ezt produkálja. Utolsó válaszoló voltam.
2012. szept. 26. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!