Hol vetessem ki a kisfiam torokmanduláját?
A Heim Pálba semmi képpen ne vidd!
Főleg ne a Csákányi dr. nőhöz!
2 kisgyerek halála szárad a lelkén :( Szimpla mandulaműtétjük volt.
A Bethesda tényleg jó...
Jézusom ,kedves utolsó válaszoló megrémítettél!!
Legszívesebben nem vetetném ki ,de muszály nagyon féltem a drágámat!!köszönöm a válaszookat
Mi az a Betesda? és hol van ?
Elnézést nem tudtam leirni rendesen a nevét
Olyat még nem láttam, akinek úgy vették ki az orrmanduláját, hogy nem ömlött belőle a vér. Persze rémítőnek néz ki, meg a gyereked, de nem lesznek attól sintérek, ez ezzel jár. Én 18 volt, mikor a garatmandulámat kivették, hát ott is ömlött a vér, de az volt a legkisebb bajom.
Mindenképp altatásban fogják végezni, ma már máshogy gyereknél a trauma miatt máshogy nem is csinálják, megviselni egyáltalán nem fogja, másnap szaladgálni fog.
Kedves 13.45 válaszoló hát érdekes 5 gyerek közül csak az én kisfiamnak ömlött a vér az orrocskájából akkor miről beszélünk ,volt ott egy ugyan ennyi idős kislány és érdekes neki egyáltalán nem vérzett az orra, sőt tovább megyek már a a műtőből félkómásan ugy hozták ki hogy üvöltött a kisfiam!!De ezt már irtam azt hiszem
Ez sem hiszem hogy normális dolog volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!