SOS! Vetessem el a babámat vagy ne?
az a helyzet hogy kiderült babát várok.
csakhogy van már egy 13 hós kislányunk és
csak 1 szobánk van.. bár elég nagy de hát
hogy lenne el két baba egy szobában?..
azért nem tudom mi legyen..
Ne vetesd el!!! Tudom nehez kerdes, es igazabol neked kell tudnod, de a lakas ne legyen akadaly. Ismertem olyanokat, akik 2 gyerekkel voltak egyszobas lakasban, es akkor tudtk koltozni, mikor a nagy 3 eves lett.
Amugy nalunk is 2 gyerek van, es egy szobaban vannak, pedig 5 ev van kozottuk, az egyik fiu, a masik lany. Azon kivul egy amerikai konyhas nappalink van, ott alszunk mi.
nem is erről van de szó.
de még a lányunk is pici..
persze 9 hónap sok idő
volt vki már ebben a helyzetben???
hülye válaszok kíméljenek már KÖSZI
(örökbeadás)
Ne vetesd el! Ahol egy kisgyerek elfér, ott kettő is. Esetleg válasszátok le a szoba egyik részét, ha lehet, legyen belőle gyerekszoba.
Mi hárman voltunk testvérek, pontosan emlékszem, 12 évesen fogalmazódott meg először bennem az, hogy külön szobát szeretnék. Szerintem ha a következő 10 évben megteremtitek a gyerekeknek a külön szoba lehetőségét, az bőven jó.
Na meg különben is... megölni a gyereked a lakásod miatt???
Hát szerintem ne itt mi döntsük el. Nem én kufircoltam védekezés nélkül és nem én fogok kuporogni egyszobában 2 gyerekkel és nem is én fogok sirdogálni az abortusz után.
A nagyanyám mindig azt mondta ahol egynek van ott kettönek is.
Ezen az alapon fogadta be az árván maradt unokahugát 4 gyerek mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!