Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Vetessem el a babámat...

SOS! Vetessem el a babámat vagy ne?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy kiderült babát várok.

csakhogy van már egy 13 hós kislányunk és

csak 1 szobánk van.. bár elég nagy de hát

hogy lenne el két baba egy szobában?..

azért nem tudom mi legyen..

2011. ápr. 11. 17:34
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
ha anyagilag bírjátok,semmiképp ne vetesd el....a többi meg majd kialakul.Nagypapámék 13-an(11 gyerek+2 felnőtt) voltak egyszobában és és mindenki felnőtt:D!
2011. ápr. 11. 17:36
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Más örülne, hogy gyermeke szülessen. De te tudod, mi ezt nem mondhatjuk meg helyetted.
2011. ápr. 11. 17:37
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne vetesd el!!! Tudom nehez kerdes, es igazabol neked kell tudnod, de a lakas ne legyen akadaly. Ismertem olyanokat, akik 2 gyerekkel voltak egyszobas lakasban, es akkor tudtk koltozni, mikor a nagy 3 eves lett.

Amugy nalunk is 2 gyerek van, es egy szobaban vannak, pedig 5 ev van kozottuk, az egyik fiu, a masik lany. Azon kivul egy amerikai konyhas nappalink van, ott alszunk mi.

2011. ápr. 11. 17:38
 4/41 anonim ***** válasza:
Ha anyagilag megtehetitek, és szeretnétek is mindketten a babát, akkor inkább tartsd meg - szerintem. De ez mindenképp olyan dolog, amit rajtatok kívül senki nem dönthet el!
2011. ápr. 11. 17:38
 5/41 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad, ott az örökbeadás.
2011. ápr. 11. 17:39
 6/41 A kérdező kommentje:

nem is erről van de szó.

de még a lányunk is pici..

persze 9 hónap sok idő

volt vki már ebben a helyzetben???

2011. ápr. 11. 17:39
 7/41 A kérdező kommentje:

hülye válaszok kíméljenek már KÖSZI

(örökbeadás)

2011. ápr. 11. 17:40
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne vetesd el! Ahol egy kisgyerek elfér, ott kettő is. Esetleg válasszátok le a szoba egyik részét, ha lehet, legyen belőle gyerekszoba.

Mi hárman voltunk testvérek, pontosan emlékszem, 12 évesen fogalmazódott meg először bennem az, hogy külön szobát szeretnék. Szerintem ha a következő 10 évben megteremtitek a gyerekeknek a külön szoba lehetőségét, az bőven jó.

Na meg különben is... megölni a gyereked a lakásod miatt???

9/41 anonim ***** válasza:
54%

Hát szerintem ne itt mi döntsük el. Nem én kufircoltam védekezés nélkül és nem én fogok kuporogni egyszobában 2 gyerekkel és nem is én fogok sirdogálni az abortusz után.

A nagyanyám mindig azt mondta ahol egynek van ott kettönek is.

Ezen az alapon fogadta be az árván maradt unokahugát 4 gyerek mellé.

10/41 anonim ***** válasza:
A nagynénim volt ilyen helyzetben, és semmi bajuk nem volt vele semmilyen szempontból. Szerintem nektek se lesz problémátok a helyzettel, se neked, se a kicsinek.
2011. ápr. 11. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!