Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Vetessem el a babámat...

SOS! Vetessem el a babámat vagy ne?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy kiderült babát várok.

csakhogy van már egy 13 hós kislányunk és

csak 1 szobánk van.. bár elég nagy de hát

hogy lenne el két baba egy szobában?..

azért nem tudom mi legyen..

2011. ápr. 11. 17:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz kérdés.Én nem tudom elképzelni,hogy egy szobában legyen a nappali a háló és a gyerekszoba.Nem tudnék semmit csinálni miután lefeküdt a picim,mert nehogy felébredjen a tévé zajra (meg hát nem is egészséges tévé mellett aludni még kikapcsolt állapotban sem).Nekünk is másfél szobánk van és én nem vállalnám be ide a másodikat.Csak ezért persze ne vetesd el,de mindenképp agyalj akkor azon,hogyan költözhetnétek nagyobba.A párod megnyilvánulássa viszont erősen elgondolkodtatna azon,hogy mit vállasz be.
2011. ápr. 11. 20:32
 32/41 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 13 hónapos. Úgy tevezzük, hogy majd kb 3 év múlva lesz neki tesója. De ha most terhes lennék hirtelen, tuti, hogy megtartanám. Amióta megvan a lányom azóta nem is tudok ilyenre gondolni, hisz ezzel az erővel akár őt is elvetethettem volna, mindig ez járna a fejemben. Gondolj arra, hogy nem véletlenül lettél most terhes. Az a baba, jönni akar!! Erre mondják, hogy szerelemgyerek! Ha tényleg olyan nagy az a szoba, akkor simán megoldjátok. Akár csak télnyleg hogy a szekrénnyel elválasztjátok, vagy ha ügyes kezű a férjed (vagy ki tudjátok fizetni a mesterembereket) akkor gipszkarton falat huzathattok oda. Később még jobban is el tudjátok adni az átalakított lakást.

Én a helyedben megtartanám, gratulálok!

Irj, majd hogy hogy döntöttél!

2011. ápr. 11. 20:32
 33/41 anonim ***** válasza:

én irtam, hogy nekem is 13 hós alányom.

Én vitatkoznék azzal aki a lap tetején irt.

Mi 2 szobás lakásban lakunk, de jelenleg mindannyian a hálóban alszunk. És ez igy is marad, mig a kislányom nem alussza át az éjszakát. Ez igy egyszerűbb mindenkinek.

Este mikor lefeküdt, általában mi is lefekszünk, és tv-t nézünk, beszélgetünk. És nem kel fel rá, mert hozzá van szokva. Nyilván halkan beszélünk, és halkan nézzük a tv-t, de azért megy.

2011. ápr. 11. 20:40
 34/41 anonim ***** válasza:
50%
Neeeeeeeeeeeee!
2011. ápr. 11. 20:45
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha fog. gátló mellet sikerült, akkor az a baba élni akar!! Add meg neki az esélyt!

Annyian próbálkoznak éveken keresztül, mindhiába...

2011. ápr. 11. 20:48
 36/41 anonim ***** válasza:
Én sem feltétlenül arra értettem,hogy a zajra felkel (persze az is),hanem egy (főként fejletlen) idegrendszernek nincs szüksége a tévé általi villódzásra,hiába van hozzászokva.De mint mondtam,csak a lakás miatt nem vetetném el,hanem agyalnék,hogyan és hova tovább.
2011. ápr. 11. 20:51
 37/41 anonim ***** válasza:
ne vetesd el.mi is 1 szobában éltünk 5 évig 2 kisgyerekkel.még is megvoltunk.az 1 szoba nem lehet kifogás.
2011. ápr. 11. 21:24
 38/41 anonim ***** válasza:

Ne vetesd el!

Az én kisfiam is fogi gátló mellett fogant, a kis cseles! 8 hós volt akkor a lányom, tehát 17 hónap lett köztük. Annyiban másabb volt a helyzetünk, hogy nálunk a párom nagyon nem akarta a tesót, de én mindenképpen meg akartam tartani. most 14 hónapos, és bár majdnem elváltunk emiatt, soha egy percre sem bántam meg, hogy kitartottam mellette.

Nagyon jó tesók, és azt hiszem, jó lesz nekik később is, hogy korban közel vannak egymáshoz. Persze az elején nehézkes egy kicsit, míg kialakul az új családi menetrend, de csak a lakás adottságai miatt ne vetesd el!

Add meg neki az esélyt az életre, látod, fogi gátló mellett is jött, nagyon élni akar az a baba! ÉS a párod is támogatna, ha jól értem, ő nem szeretné hogy elvetesd. A szobát lehet kicsit szeparálni, gipszkartonnal ,vagy bútorokkal, így nektek is ki lehetne alakítani egy kis külön pivát szférát. Később pedig ki tudja, hogy milyen lakhatásotok lesz. Sokan éltek már boldogan együtt egy szobában kisgyerekekkel.

Ne vetesd el...

2011. ápr. 11. 22:09
 39/41 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon nehéz helyzet ez valakinek, aki nem akar két kicsi babát egyszerre, az én lányom olyan nyűglődős, hogy úgy érzem,megbolondulnék, ha teherbe esnék. Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy naggyon is megértelek.DE!!!Ő is a te babád lesz, és ha tényleg csak az 1 szoba akadály, csináljatok belőle kettőt ahogy előttem írták. Írtad, hogy anyagilag bírnátok, hát ne is gondolkozz tovább.

Remélem jól döntessz!

2011. ápr. 11. 22:27
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

Jól értem: azért ölnéd meg a gyerekedet, mert nem tudsz neki külön szobát adni, és a tesójával kellene osztoznia a gyerekszobán? Ennyin múlik manapság egy gyermek élete??

Agyam eldobom, hogy milyen emberek vannak. :(

Férjem is felnőtt egy félszobában a bátyjával, aztán olyan borzasztó rossz volt nekik, hogy ketten együtt három diplomát szedtek össze. Katasztrófa.

2011. ápr. 12. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!