SOS! Vetessem el a babámat vagy ne?
az a helyzet hogy kiderült babát várok.
csakhogy van már egy 13 hós kislányunk és
csak 1 szobánk van.. bár elég nagy de hát
hogy lenne el két baba egy szobában?..
azért nem tudom mi legyen..
Az előzőnek igaza van, én láttam olyat, hogy szekrénysorral választottak le egy részt egy szobából. Nálatok nem lenne megoldás?
Remélem, férjed lenyugszik és minél előbb közös nevezőre kerültök!
köszi a válaszokat
megpróbálok higgadt fejjel goNdolkodni
azért a férjed reakciója nagyon durva...
bennem egy világ dőlne össze
Szia! Az én kisfiam 11 hónapos, és én valószínűleg 6-7 hetes terhes vagyok (holnap megyek dokihoz, majd ő mond tutit), de mi így terveztük. Mi is egy szobában vagyunk, bár ez albérlet, de egyelőre nincs pénzünk nagyobbat bérelni. Én nagyon örülök neki, és eszembe se jut elvetetni, hisz ahogy látom a gyönyörű kisfiamat, mindig az jutna eszembe, hogy egy ilyen kis lény éldegél most bennem, és hogyan is pusztíthatnám el?!
Gondolom te most inkább gyakorlati tanácsokra vársz, és nem lelki terrorra. Egy szobában nehéz lesz, hisz a kicsi majd 3 óránként ébred éjszaka, és tuti felébreszti a nagyobbat is. Elég nagy mák kellene hozzá, hogy átaludja a pici az éjszakát az elejétől.... Eleinte biztos nehéz lesz, de szerintem a kislányod rövid idő alatt megszokja, hogy van egy kis sírás, és szerintem pár héten belül már fel se fog ébredni, mert meg se hallja már. És ha valóban elég nagy a szobátok, egy kis gipszkarton, meg néhány haver pikk-pakk megoldja a gondot, és csak egy tálca sörbe, meg néhány szendvicsbe kell befektetned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!