Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Vetessem el a babámat...

SOS! Vetessem el a babámat vagy ne?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy kiderült babát várok.

csakhogy van már egy 13 hós kislányunk és

csak 1 szobánk van.. bár elég nagy de hát

hogy lenne el két baba egy szobában?..

azért nem tudom mi legyen..

2011. ápr. 11. 17:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Az előzőnek igaza van, én láttam olyat, hogy szekrénysorral választottak le egy részt egy szobából. Nálatok nem lenne megoldás?

Remélem, férjed lenyugszik és minél előbb közös nevezőre kerültök!

2011. ápr. 11. 18:09
 22/41 anonim ***** válasza:
58%
A férjnek igaza van...
2011. ápr. 11. 18:09
 23/41 anonim ***** válasza:
Szóval a férjed is szeretné? (bocsi, de nem teljesen értem ezt a levetetem) Akkor cseppet sem gondolkodnék rajta. Valóban, ahol egy elfér, ott elfér kettő is. Nehéz, nehéz lesz, de mi nem az? Mikor az elsőt vártad, akkor is azt mondták, hogy nehéz és más lesz, nem? Most pedig az a természetes, hogy van nektek. Ha jön a kistesó, majd az lesz a természetes, és megoldjátok a helyzeteket. Csak a szoba miatt (a kényelem miatt) kár lenne elvetetni. Nekünk két szobánk van, és úgy volt, hogy 1-2 éven belül költözünk (3 éve) Most örülök, ha a 6-10 éves tervben benne van a költözés. Ki voltam akadva, hogy nincs nappalink, mert a franciágy is átkerült a "mi" szobánkba, hogy a gyerkőcnek legyen saját szobája. Tervezzük a kisteót, és ha még az ő ágya is ide kerül az első időszakban.... hát egy nagy bútorraktár lesz a "mi" szobánk. De majd megoldjuk. Régen, mi ugyanilyen lakásban nőttünk fel az öcsémmel. Nekünk egy szoba, anyáéknak egy, semmi gond nem volt. Az a baj, hogy kezdünk elkényelmesedni ilyen téren is. Gondolom nektek is egyben van most nappali-háló-gyerekszoba. Akkor mégegy gyerkőcnek már csak a kiságynak kell helyet csinálni. A nagy meg már 20-22 hónapos lesz amikor születik a pici, már nagyobb, meg lehet vele értetni dolgokat. Nekem volt egy vetélésem sajnos, ha megmaradt volna 19 hónap lett volna köztük. Most érzem csak, hogy jó lett volna...
2011. ápr. 11. 18:10
 24/41 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

megpróbálok higgadt fejjel goNdolkodni

2011. ápr. 11. 18:14
 25/41 anonim ***** válasza:
mi 3an lányok 18 éves korunkig 1 szobában voltunk, bútorral szétválaszva... tavaly nyáron gipszkartonnal szét lett választva a szoba két otthon lakó húgomnak, h saját "szobájuk" legyen... bnőmék, anya apa tesó ő és ő barátja +1 kutya laktak 1 szobában... na az már sok! ismerősömék,nagyszülők, ők 2en, és gyerekük vannak 1 szabában, másik kis szobába tesója, és az ő gyereke... szóval meg lehet oldani, ha férjed a baba mellett van ,akkor vállaljátok be, mert erre a kapcsolat is rámehet!!!
2011. ápr. 11. 18:17
 26/41 anonim ***** válasza:
20%

azért a férjed reakciója nagyon durva...

bennem egy világ dőlne össze

2011. ápr. 11. 18:18
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én kisfiam 11 hónapos, és én valószínűleg 6-7 hetes terhes vagyok (holnap megyek dokihoz, majd ő mond tutit), de mi így terveztük. Mi is egy szobában vagyunk, bár ez albérlet, de egyelőre nincs pénzünk nagyobbat bérelni. Én nagyon örülök neki, és eszembe se jut elvetetni, hisz ahogy látom a gyönyörű kisfiamat, mindig az jutna eszembe, hogy egy ilyen kis lény éldegél most bennem, és hogyan is pusztíthatnám el?!

Gondolom te most inkább gyakorlati tanácsokra vársz, és nem lelki terrorra. Egy szobában nehéz lesz, hisz a kicsi majd 3 óránként ébred éjszaka, és tuti felébreszti a nagyobbat is. Elég nagy mák kellene hozzá, hogy átaludja a pici az éjszakát az elejétől.... Eleinte biztos nehéz lesz, de szerintem a kislányod rövid idő alatt megszokja, hogy van egy kis sírás, és szerintem pár héten belül már fel se fog ébredni, mert meg se hallja már. És ha valóban elég nagy a szobátok, egy kis gipszkarton, meg néhány haver pikk-pakk megoldja a gondot, és csak egy tálca sörbe, meg néhány szendvicsbe kell befektetned:)

2011. ápr. 11. 18:20
 28/41 anonim ***** válasza:
nem tudom, hol a gond, ha akkora a szobátok, hogy - ahogy írtad - a felét sem használjátok ki. Raksz egy gipszkarton falat valahogy közé és máris van két szobátok.
2011. ápr. 11. 20:05
 29/41 anonim ***** válasza:
És a gipszkarton fallal mi van megoldva?Egy szobában 4 ember,ahol ha 1 nem alszik,nem alszik senki.Tudom miről beszélek,két szobás kicsi lakásunnk van,és két pici gyerek,a hajamat megyek igy is kitépni,hogy nem lehet az egyik gyereket elaltatni a másiktól,a kicsi első pár hónapja csak arrül szólt,hogy minden egyes álmából fel lett keltve,volt hogy hetekig nem laudt napközben többet fél óránál,mert a nagyobb mindig felriasztotta valamivel.Ökörség hogy amelyik gyerek zajba születik,azt szokja meg,mert a végén már olyan idegbeteg volt,hogy csak azt láttad álmában ugrál,meg ilyedezik,meg az égbe dobálja a kezeit....Kinszendvedés lesz az altatás,viszont most jön a kéréds,érdemes csak ezért elvetetni egy babát?Hisz jöhet jobb anyagi helyzet,nagyobb lakás...stb
2011. ápr. 11. 20:21
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Na én pont egy ilyen pasi miatt nem is gondolkoznék ! Milyen beszólás ez ? Ez a szerelem ?
2011. ápr. 11. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!