SOS! Vetessem el a babámat vagy ne?
az a helyzet hogy kiderült babát várok.
csakhogy van már egy 13 hós kislányunk és
csak 1 szobánk van.. bár elég nagy de hát
hogy lenne el két baba egy szobában?..
azért nem tudom mi legyen..
17: 40 es
fogamzásgátló mellett estem teherbe nem azért mert nem védekeztünk bocsi...
és nem rinyálok
akinek nem tetszik ne írjon
tanácsot kértem nem kioktatást.
Csak egy gondolat: köztem és a nővérem között 1,5 év van. Vagyis ő is nagyjából 9 hónapos volt, amikor én fogantam. Nekem nagyon-nagyon jó volt, hogy ilyen közel vagyunk korban egymáshoz, szerintem nagyrészt ennek köszönhető, hogy milyen szoros viszonyban vagyunk.
Szóval az elején Neked biztos nehéz lesz két pici gyerekkel, de amikor majd látod, mennyire jól eljátszanak együtt az biztos kárpótolni fog!
szia
nem tudtok nagyobb lakásba költözni? vagy ez nem albérlet?
a sok okosnak üzenem, hogy ÖSSZESEN van 1 szobájuk!
igen !
1 nagy szobánk van !
bár elég nagy a felét se használjuk ki
ha külön lenne mégegy gondolni se mernék erre a
dologra, mert egy szobában 2 baba simán elfér
de velünk egy szobába?
és nem albérlet, saját lakás.
és költözni nem tudunk még nem eladható.
nem is anyagiakról van szó hanem arról hogy
velünk lennének 1 szobában..
nehéz lenne 2 kicsivel..
értitek?:
jó lenne ha nem ítélne el senki,
nagyon nagy sokk lett ez nekem
a férjem amúgy azt mondta hogy--
ez most durva lesz:
HA LEVETETEM ÉN IS VÉREZZEK EL..
Valami lakberendezési praktikával lehetne 2részre osztani az egy szobát, nektek egy ficak, meg a babáknak.
Ők ketten úgyis birtokolni fogják a lakást. Próbálok keresni neked vmi egyszerű, olcsó megoldást, hogy egy szobából "több" legyen.(Ha lesz időm linkelek neked)
Korkülönbség, 19hónap van a két gyermekem között, nem egyszerű, nem is nehéz.
A minap nagymamámmal beszélgettem, és ő azt mondta, hogy túl optimista vagyok. És enélkül már rég nem is élnék...
Az visz előre, hogy akarom az egész életet, minden szépségével s szrságával.
Sajnos tudom milyen elveszteni egy egészséges babát egészséges terhességet, nem hiszem, hogy akarod átélni milyen utána. Jól gondold meg mit lépsz.
Szia.
Gratulálok szerintem biztos lesz hely a picinek én nagyon szeretnék babát de nekünk sajnos az anyagiak nem engedik.
Ha a férjed ezt mondja biztos butaságnak gondolja az aggódalmad(Igaz kicsit durva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!