Miért nem tudom elaltatni napközben a babámat?
1 éves, eddig szépen megvolt a napirendje. Kétszer aludt, 11 körül, és 3 körül. Mostanában az a szokása, hogy este 9-től alszik reggel fél 10-ig. Így a délelőtti alvás kimarad. Viszont délután sem tudom elaltatni. Sehogy. Mire elfárad, kb. délután 5 óra. Ha viszont ekkor hagyom elaludni, akkor utána éjfélig kukorékolna.
Mit tegyek?
Elsőnek igaza van.
Ráadásul lassan lehet majd hozzászoktatni a bölcsis, ovis reggeli kelséhez, ami ugye nme fél tíz lesz, hanem 6-7 óra reggel.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azért hagytam ilyen sokáig aludni, mert gondoltam így akkor majd kimarad a délelőtti alvás, és marad csak a délutáni. Mostanra sikerült elaltatnom, de egy óránál tovább nem hagyom, mert így este lesz gond.
Reggel pedig megpróbálom legkésőbb 8kor felébreszteni. Remélem beválik! Eddig semmi gond nem volt az alvásaival :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!