Kislányom 3 hónapos! Eddig napközben kézben ringatva aludt el, de sajnos már így is egyre nehezebb elaltatni, sétálok vele vagy fél órát, mire elalszik. Hogy tudnám megtanítani az ágyában aludni?
Eddig napközben kézben ringatva aludt el, de sajnos már így is egyre nehezebb elaltatni, sétálok vele vagy fél órát, mire elalszik. Aztán még vagy felébred, mire leraknám, vagy miuán lerakom, pár perc és felkel.Ma reggel is kelt 7.kor, 8-kor már láttam rajta, hogy álmos, ásítozott, kezdtem ringatni, vagy fél óra múlva elaludt, de kb. 2 percet aludt, aztán felébredt! Ezt még párszor eljátszottuk, mostanra meg már annyira kimerült lett szegénykém. Reggel 7 óta igazán csak most tudtam csak lerakni, most kb. már 10 perce alszik, remélem, egy kicsit kipiheni magát!
Nagyon nagy szükségem lenne tanácsokra, mert én is egyre kimerültebb vagyok, úgy érzem, ezt így nem bírom már sokáig...
Én nem bánném azt sem, ha cicin aludna el, a nagyobik lányom is egy idő utaán úgy aludt el, és kb. 13 hónapos volt, amikor leszoktattam róla. Nekem ez kényelmes és "gyors" megoldás volt, tehát most sem bánnám, de ez a csöppségem nem igazán szokott a cicin elaludni, csak este, illetve éjszaka. És hajnalban már visszaaltatni sem tudom ,csak ha odaveszem magam mellé. Így még alszunk kb. 4-től 7-ig, de úgy, ha elkezd fészkelődni, akkor gyorsan cici a szájába, picit szopizik, és még alszunk tovább. Szóval ez sem egy jó módszer, de egy kis alvásért mindenre hajlandó vagyok :)
Napközben kinnt babakocsiban alszik, ha kinnt vagyunk, kb. másfél órát, de ott is csak úgy, a szinte végig tologatva van!
Mindezek miatt keresek valami mentő ötletet, hogyan lehetne a sját ágyában megtanítani alundi!
Mindnekinek köszönöm a tanácsokat, azt hiszem, nem halogatom tovább, muszáj lesz megtanítani az ágyában aludni, hiszen neki is jobb lesz, ha megtanulja, hogyan tud szépen elaludni, és hogyan tudja kipihenni magát!
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon megértelek téged is, én már tegnap kínomban bennt a lakásban babakocsiban altattam el, annyira kész volt már szegénykém! Csak nekem még pluszban van egy 2 éves kislányom is, aki szegény azt látja egész nap, hogy az anyukája a kicsit hurcolja össze-vissza, őt ringatja, és rá nincs ideje :(
Szóval ez így már sokáig nem mehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!