Baba miatt késik, vagy a peteérés késése miatt?
Figyelt kérdés
November 10-én kezdődött az előző vérzésem...A szülés óta a 25 napos ciklusomból 23 napos lett, ami a doki szerint rendben van. Ebben a ciklusban a 12. nap körül volt peteérésem... ma vagyok a 24. napomon és nem tudom, hogy a 2 napot késett peteérés miatt késik, vagy azést feszül a mellem, mert esetleg kismama vagyok.... Teszt gondolom még korai.2012. dec. 3. 11:07
1/3 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem írni, hogy a fiam már elmúlt 2 és előtte másfél évig próbálkoztunk...
2012. dec. 3. 11:20
2/3 anonim válasza:
nem feltétlenül. ki lehet próbálni egy tesztet, legalább valami támpontot ad, még ha nem is 100%-os biztonsággal derül ki ilyenkor. szóval szerintem tesztelj, ha negatív és pár napon belül mégsem jön meg, akkor tesztelj újra.
3/3 anonim válasza:
A peteéréshez adj 14 napot az a nemvárt napja..Nálam mindig bejön.
szóval még 2 nap és ha nem jön meg csinálj tesztet.. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!