Az inzulinrezisztenciából mennyi idő alatt lehet "kigyógyulni". Mert ettől vagyok meddő ( no peteérés stb), mennyi idő alatt leszek megint fogamzóképes?
Szia, nekünk 1 év merckformin, majd 8 hónap eucreas szedése után, sport és diéta betartása mellett spontán fogant a kisfiunk. Ciklusom sem volt és 160 volt az inzulinom, PCOS, IR-es és pajzsmirigy autoimmun beteg vagyok.
Sok sikert és kitartást, sikerülni fog Nektek is!
200 feletti terhelt inzulinom volt. peteérés nuku. fél év merckformin után nem volt elegendő a javulás, ezért Avandametre kellett váltani (ez erősebb). Így 9 hónapnyi kezelés után fogant az első gyerekünk.
A második egyből jött, bár szintén inzulingyogyi szedés mellett
A harmadik most 1 éve nem akar jönni, már ismét erősebb gyogyit szedek (Competact-ot).
Húú köszönöm a válaszokat,bíztató! Nekem 5,60,13 (inzulin)
+ PCO.(7 hónapja nem volt menstruáció,se peteérés).....nekem napi 1000 mg merckformin...hatásos lesz szerintetek lányok?
ÍRJATOK MÉG TAPASZTALATOKAT kérlek titeket!
Én március óta szedek Merckformint, augusztusban volt egy biokémiai terhességem, de nem tudom, arra is gyanakszom hogy az IR miatt szakadt meg. A ciklusom nagyon nem akar beállni, pedig emellett progeszteron krémet is kenek jó ideje, és arra szinte mindenki esküszik.
HA nem érlelnek tüszőt, akkor ált. nincs is tüszőérésem, vagy a tüszőrepi marad el.
Szóval én elég... nem vagyok valami pozitív a témában....
Ja, és nem kell fogynom, de nehezen tartom a diétát, nincs se időm, se energiám számolgatni, de igyekszem ez előírt adagokat enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!