Irén24 kérdése:
Mikor van peteérés? Ti meddig probálkoztatok a babával mire sikerült?
Figyelt kérdés
én 24. kezdtem el a hömet mérni,de nem tudom mindig ugyan abban az a idöpontban mérni mert van 2 éves kislányom és van mikor este fel kel és el alszom ,de elöször szépen emelkedett és most le esett 35.7 re ,és van tojásfehérje folyásom is .elvileg peteérésnek nem most kéne lennie ,de nem tudom miért van ez a folyás szerintetek mi lehet ez?6. hónapja probálkozunk de semi rem nincs baj .már 2, terheségem volt abbol 1 él az elsö.aggodom kicsit h nem sikerül.2012. nov. 29. 20:55
1/4 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid?A menzeszed is 24-én jött meg,vagy csak akkor kezdted el mérni a hődet?Van akinek szépen megmutatja akkor is a pé-t a görbe ,ha nem egy időben mérnek,de valójában akkor jó,ha ugyan abban az időben méred,és alszol minimum 6 órát(azt hiszem ennyit) előtte. Miért nem inkább ovulációs tesztet használsz? Az ebben az estben lehet jobban beválna,egyértelműbb lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
26 naposak ,4 napig szokott tartani,ja bocs el irtam 19. óta mérem a hömet,nem 24,
2012. nov. 30. 17:33
3/4 anonim válasza:
Ha 19-én jött is meg akkor valószínűleg ma-holnap esélyes az ovuláció ,egy 26 napos ciklusnál. Sok sikert ;)
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem is mert ma sok tojásfehárlye fojásom van
2012. dec. 1. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!