Mara Acoma kérdése:
Lehet, hogy ma van ovum? Nem korai még?
Figyelt kérdés
Nov.22-én volt a nemvárt első napja, 30-31naposak a ciklusaim. A naptár szerint 8.vagy9-én lenne ovum, de ma reggel már híg, átlátszó folyásom van. Elképzelhető, hogy hamarabb van ovuláció? Érdemes ma próbálkozni? Éjszakás volt a párom, de akkor felébresztem :))2012. dec. 3. 07:38
1/9 A kérdező kommentje:
kihagytam (lehet,hogy fontos):
ez az első teázós(cickafark-palástfű) -barátcserjés hónapom
2012. dec. 3. 07:42
2/9 anonim válasza:
Az ovuláció bármelyik nap megtörténhet, nem feltétlen akkor, amikorra kiszámolod.
A párodat meg hagyd aludni, mert ha "kötelességböl" KELL neki szexelni, akkor rövid idön belül otthagy a fenébe. Nem igaz, hogy nem tudsz várni addig, amig legalább kialussza magát - ha ME eshetnél teherbe, akkor az NEM fél órát jelent.
3/9 anonim válasza:
Ha más tüneted is van ami ovura utal akkor lehetséges.sőt akkor ez a 14ik napod, ami pont jó, nincs korán, mindent bele..
Az én párom is örül mikor felkeltem, néha annak ha hagyom aludni, de olyankor ő kelt fel engem..:)
sok sikert!
4/9 A kérdező kommentje:
Örült az ébresztésnek (kellemes meglepi volt neki) és már vissza is aludt :D szurkoljatok:)
2012. dec. 3. 09:51
5/9 anonim válasza:
Ma vagy a 12. napon,szerintem még nem lesz ovud.Főleg,hogy 30-31 napos ciklusaid vannak.Bár már hallottam és olvastam is olyat,hogy valakinek hamarabb volt ovuja,szóval ilyen szempontból nem kizárt.DE VIGYÁZZ!!!Ha szabályos ciklusaid vannak,akkor a tea többet árt,mint használ...TAPASZTALAT!!!Ugyanis rendszertelen ciklus esetén érdemes ezeket a teákat inni.ellenkező esetben felboríthatja az egészet...
6/9 anonim válasza:
én számoltam el tényleg 12! Bocsi, de nem kizárt.Amugy nekem most hónapban pl 14ik naptól egészen a 17ig ilyen volt a folyásom és a teszt szerint a 17ik napomon volt ovu.Az orvos megnézett előtte ultrahanggal a 12ik napon aztmondta azonnal akciózni..Hát igazodjon ki a fene a természeten.
7/9 A kérdező kommentje:
A teákat azért kezdtem el, mert nem volt peteérésem, illetve csak ritkán. a dokival meg lett beszélve, hogy kipróbálom mielőtt clostyt ír fel, nem szeretnék feleslegesen hormonokat szedni. Bár csak mosolygott, nem hisz benn.
2012. dec. 3. 10:46
8/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok.Elhiszem,hogy inkább a teákat próbáltad ki,minthogy bogyókat szedj...Én is mindig így voltam vele.:)Ráadásul meg is beszélted az orvosoddal,nem csak úgy magadtól kezdted el inni.Anno mielőtt én is kipróbáltam ilyen+olyan dolgokat,én is megbeszéltem az orvosommal,és ő is mindig mosolygott.Azt mondta,hogy ezekkel a dolgokkal nem veszek el,de nem is teszek hozzá.Magyarul ha akarom kipróbálom,ha akarom nem,ártani biztos,hogy nem ártok vele.:)Ellenezni nem ellenezte.
9/9 anonim válasza:
Ismét a 3. válaszoló vagyok.Ellenezni nem ellenezte ugyan,de ő sem hitt/hisz benne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!