Ti mit tennétek a helyemben, ha nagyon akartok már kisbabát?
Nagyon szeretnék már babát. Most múltam 23 éves. Még a szüleimnél lakom a párommal. Édesapámék is már nagyon szeretnének kisunokát, lehet azt mondani, h. nincs is olyan nap h. ne említenék meg:)
A párommal mind2en dolgozunk. De albérletbe nem szeretnénk menni (mert pénzkidobás... hixen nem a sajátodért fizetsz.), rendes ház az még odébb van.. de lesz!!
Leültem apuékkal beszélgetni, ha ugy alakulna, h. terhes lennék, akkor hogy folytatódna a tovább lakás és egyéb... Azt mondták legnagyobb örömömre, h. rájuk bármiben számíthatok, a gyereknek és nekem mindig helyem van a "szülői házba". Ez nagy boldogsággal töltött el.
Ti mit tennétek? Hiszen mondjuk 9 hónap nagyon sok idő, ill. az sem biztos, h. 1ből sikerül a terhesség ugye..
Aztán lehet h. a lakás amire várok, az is meg lesz addigra.
Szerintetek?
Egy percig ne gondolkozzál rajta,vágjatok bele!
Hidd el ez "édes teher" nekik és idős napjaikban majd viszonozhatod a sok támogatást amit tőlük kapsz.
A saját lakásotok majd menet közben kialakul.
Mi nem laktunk már otthon,de ugyanígy bátorított minket az egész család és a mai napig segít mindenben!
Sztem is vágjatok bele! Nálunk is ugyan ez a helyzet, még szüleimmel vagyunk, és nagyon várják a picit, aki nemsokára érkezik. Segítenek, amiben tudnak, és nagyon jó érzés, hogy lehet rájuk számítani, történjék is bármi. Valószínűleg nyáron költözünk, de arra nem szerettem volna várni! Csak bátorítani tudlak! :)
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!