Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek a helyemben,...

Ti mit tennétek a helyemben, ha nagyon akartok már kisbabát?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék már babát. Most múltam 23 éves. Még a szüleimnél lakom a párommal. Édesapámék is már nagyon szeretnének kisunokát, lehet azt mondani, h. nincs is olyan nap h. ne említenék meg:)

A párommal mind2en dolgozunk. De albérletbe nem szeretnénk menni (mert pénzkidobás... hixen nem a sajátodért fizetsz.), rendes ház az még odébb van.. de lesz!!

Leültem apuékkal beszélgetni, ha ugy alakulna, h. terhes lennék, akkor hogy folytatódna a tovább lakás és egyéb... Azt mondták legnagyobb örömömre, h. rájuk bármiben számíthatok, a gyereknek és nekem mindig helyem van a "szülői házba". Ez nagy boldogsággal töltött el.

Ti mit tennétek? Hiszen mondjuk 9 hónap nagyon sok idő, ill. az sem biztos, h. 1ből sikerül a terhesség ugye..

Aztán lehet h. a lakás amire várok, az is meg lesz addigra.

Szerintetek?

2012. nov. 30. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egy szál akadályt nem látok előttetek! mi is 23 évesen vágtunk bele a baba projektbe (igaz most is csak 1 évvel vagyunk "öregebbek"). igaz nekünk volt saját ház,muszáj is volt,ugyanis egyikünk családi körülménye sem engedte meg,hogy a szülőkkel lakjunk. sőt! maguk a szülők sem láttak minket szívesen. de a te szüleid nem bánják,hogy ott vagytok, elfértek,jól kijöttök,nincs a szülők miatt veszekedés, a nagyi és a nagyapa várja az unokát! nincs itt semmi gond! vágjatok bele! még az is lehet,hogy mire megszületik a pici már lesz saját ház vagy lakás, hisz sosem tudni mit hoz az élet.
2012. nov. 30. 13:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha hely van, jó a viszony akkor teljesen felesleges 2 lakást fenntartani. Szerintem..
2012. nov. 30. 13:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is vágjatok bele, mi is a párom anyukájánál lakunk, és terhes vagyok. Ha szívesen látnak titeket, mi a gond? Szerintem csak pozitív oldala van, anyagi okokból is, (több marad ugye) meg az sem mellékes, hogy legalább nem neked kell foglalkoznod minden nap a főzéssel, takarítással.. Időd is több marad a Picire :) Később meg majd lesz saját házatok, ráértek.
2012. nov. 30. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy percig ne gondolkozzál rajta,vágjatok bele!

Hidd el ez "édes teher" nekik és idős napjaikban majd viszonozhatod a sok támogatást amit tőlük kapsz.

A saját lakásotok majd menet közben kialakul.

Mi nem laktunk már otthon,de ugyanígy bátorított minket az egész család és a mai napig segít mindenben!

2012. nov. 30. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Sztem is vágjatok bele! Nálunk is ugyan ez a helyzet, még szüleimmel vagyunk, és nagyon várják a picit, aki nemsokára érkezik. Segítenek, amiben tudnak, és nagyon jó érzés, hogy lehet rájuk számítani, történjék is bármi. Valószínűleg nyáron költözünk, de arra nem szerettem volna várni! Csak bátorítani tudlak! :)

34 hkm

2012. nov. 30. 18:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Csak tudjátok olyan rossz érzésem van a yoo mellett.. Ugye nem elég h. megszerették úgy ahogy, és befogadták a párom, és akkor még 1 gyerek is.. Olyan rátelepedősnek tűnik nekem ez az egész dolog:)
2012. dec. 3. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!