Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti, akik nagyon akartok...

Ti, akik nagyon akartok kisbabat, mit csinaltok, hogy folyton ne gorcsoljetek rajta?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnek kisbabat, de ugy erzem sokat gorcsolok ezen a teman, es azert nem sikerul.Mivel foglalhatnam le magam, hogy folyton ne a kisbabas oldalakat nezzem, es, hogy ne gondolkozzak rajta, hogy vajon ezuttal sikerult-e?

Mi a normalis gondolkodasmod, viselkedes az esetemben?

2010. ápr. 12. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Sokan évekig várnak egy pozitív tesztre. De gondolom, Te nem közéjük tartozol. Én reggel, meló előtt jártam tornázni utána dologzni, délután nagyokat sétáltunk. Meg a kertet rendezgettem. Persze, néha eszembe jutott. és vártam, hogy ne jöjjön meg..De teljesen felesleges ezen agyalni. Tudatosan el kell terelni a gondolatokat, nem megnyitni babás oldalakat. Nekem sikerült, és ha sikerül, aggor nem aggódni minden hülyeségen.
2010. ápr. 12. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:

pont egy evvel ezelott voltunk nyaralni,nagyon sok gondunk es problemank volt.

na ott aztan kikapcsoltunk minden semmire sem tudtunk gondolni csak egymasra,a szerelmeskedeseink is olyanok voltak mint meg soha,es lass csodat ott megfogant a kisfiam aki most 3 honapos.

el kell menni pihenni valahova!!!!!!

2010. ápr. 12. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
mi két évet vártunk erre a babára már gyógyszert is kaptam meg peteérés figyelésre is jártam és semmi nem lett nyaralni is voltunk az sem segített aztán jöttek a téli ünnepek a rokonok az ugrálás ami ezzel jár és a sex is elmaradt aztán vége lett az ünnepnek elmentek a rokonok végre ketten voltunk örültünk egymásnak közbe én már azt vártam hogy meg fog jönni és valamilyen oknál fogva akkor volt peteérésem hát mondanom sem kell hogy eszembe sem jutott és amikor mégsem jött meg már arra gondoltam hogy biztos cisztám van meg ilyenek tesztet sem csináltam hát minek csak a dokihoz mentem aki miután megvizsgált nagy örömmel mondta hogy na végre sikerült meg voltam ám lepődve de másnap az uh is kimutatta így már 17 hetesek vagyunk én tudom hogy nem lehet nem rá gondolni ha nincs elfoglaltságod de hidd el nem érdemes rajta görcsölni úgyis akkor jön amikor akar és nem is gondolsz rá szorítok hogy sikerüljön nem rá gondolni :-)))hogy legyen eredménye
2010. ápr. 12. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi több. mint 3 évet vártunk erre a babára. Előtte volt egy vetélésem, aztán vizsgálat vizsgálat hátán. Igazából teljesen lmondtunk aról, hogy spontán sikerülhet. Márciusban készültünk lombikra. De decemberben terhes lettem :) Amikor már nem is számítottunk rá. Nem szabad rágörcsölni. Amikor nem is gondolsz rá ,akkor fog sikerülni.
2010. ápr. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!