Elemeznétek a görbémet?
Figyelt kérdés
Most vagyok a ciklus 16. napján.Eddig minden ciklusomban a 15. napon volt ovum.Mindig érzem,hogy mikor van ovum,mert aznap fájdalmaim vannak(és uh is szerint is mindig akkor van,amikor érzem).De tegnap nem éreztem semmit...Szerintetek?Egyébként ez az első hőmérős hónapom.Szabályos 28 napos ciklusaim vannak.
2012. nov. 30. 07:31
11/15 anonim válasza:
Ha tovább emelkedik, akkor igen, megvolt az ovulációd :)
12/15 A kérdező kommentje:
2012. dec. 2. 10:40
14/15 anonim válasza:
Szuper, látod szépen megvolt az ovulációd pénteken!
Meli
15/15 A kérdező kommentje:
Mint látjátok,a héten elég sokat együtt voltunk,de tegnap sajnos nem tudtunk együtt lenni.Ez nem probléma akkor ugye?Remélem az se "baj",hogy ilyen sokat voltunk együtt. :)Én úgy érzem mindent megtettünk a cél érdekében.:)Remélem más is így látja.:)
2012. dec. 3. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!