Most vagyok a ciklus 16. napján.Eddig minden ciklusomban a 15. napon volt ovum.Mindig érzem,hogy mikor van ovum,mert aznap fájdalmaim vannak(és uh is szerint is mindig akkor van,amikor érzem).De tegnap nem éreztem semmit...Szerintetek?Egyébként ez az első hőmérős hónapom.Szabályos 28 napos ciklusaim vannak.
Szerintem pont ma van az ovud. Ma lesz pozitív az ovu teszt is, -főleg, ha csinálsz ilyet-. Én ma és holnap biztosan együtt lennék a Párommal. Bár előtte is két napig együtt voltatok, szóval jó esély van a babára. Ha ez után felugrik a hőd, és fent is marad 12-14 napig, akkor az sok jót jelent.
Remélem, hogy tudtam kicsit segíteni!
Sok sikert!
2012. nov. 30. 07:54
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat!:)Annyira még nincs tapasztalatom a hőmérőzés terén.Remélem igazad lesz,és sikerrel járunk.:)
2012. nov. 30. 08:01
3/15 anonim válasza:
GYORSAN!!!! AKCIÓZZATOK, MERT MA VAN AZ OVUD!!!!!
2012. nov. 30. 08:04
4/15 anonim válasza:
Ha ma leesett a hőd, valószínűleg holnap lesz ovud. Igen, ma lenne pozitív az ovuteszt, de az ovu csak az első negatív napon történik meg. Hajrá :)
2012. nov. 30. 08:12
5/15 anonim válasza:
Ma esett a hőd, tehát meg lesz az ovud. Ha holnapra felmegy a hőd, akkor bizony megvolt! Mindenképpen legyetek ma együtt!!!!
2012. nov. 30. 09:23
6/15 A kérdező kommentje:
Éppen most olvastam egy oldalon(ahol az ovulációs tesztről írnak),hogy az együttlétet az első + ovuteszt estéjére,vagy másnap reggelre érdemes időzíteni.Szóval,ha ma lesz + az ovuteszt,akkor jó,ha ma este+holnap este leszünk együtt?Sajnos a párom munkája olyan,hogy mindenképpen csak este tudunk együtt lenni...Ez nem baj,ugye?Valamint az is érdekelne,hogy az nem "baj",ha az utóbbi 2 napban is együtt voltunk+ma is+holnap is együtt leszünk?Őszintén szólva,mi nem szoktuk nézni,hogy mikor "kell" együtt lenni,hanem akkor vagyunk együtt,amikor jól esik.:)Annyi,hogy középidőben direkt belehúzunk.:)
2012. nov. 30. 09:24
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!:)
2012. nov. 30. 09:25
8/15 anonim válasza:
Ha ma van ovud, ma már nem lenne pozi a teszt. Tegnap vagy azelőtt lett volna, ugyanis a teszt 24-36 órával előre jelzi az ovut.
Ma legyetek együtt, holnap már lehet, hogy késő.
2012. nov. 30. 10:18
9/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ma mindenképpen együtt leszünk.Tegnap+tegnapelőtt is együtt voltunk szerencsére,úgyhogy reméljük sikeres lesz ez a hónap.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!