Lelki támogatásra van szükségem. Hogyan gondolkodnátok hasonló helyzetben?
Őszintén? Szerintem ez nem közügy, védőnőnek, ismerősöknek semmi köze ahhoz, hogy védekeztek-e vagy sem, megjött-e vagy sem, terhes vagy-e vagy sem. Engem nem érdekelne, dühös lennék persze, de leráznám a kérdéseket azzal, hogy nem szeretnék beszélni róla, ill. azzal, hogy ha bármi van, úgyis időben megtudják, aztán gyors témaváltás. Ebből érteniük kell.
Mi is a másodikon ügyködünk, de ezt nem mondtam el senkinek a legjobb barátnőmön kívül, mert róla tudom, hogy nem cseszeget.
hát legközelebb tarts titokba h tesót akartok :-)
de küld őket a fenébe :-/ semmi közük hozzá ez csak rád és a párodra tartozik
ha tényleg olyan rossz az anyagi helyzet akkor konkrétan ne védekezz csak kb került a termékeny napokat -- jó pár hónapot tudsz így csúsztatni és közben azért a lelkednek is jó h egy kicsi esélyt adsz a gyereknek :-)
amúgy nekem 3 van mégis mindig kérdik mikor jön a negyedik .....
ne is figyelj oda rá
No, én ezért nem mondtam senkinek, hogy próbálkozunk. Évekig nem jött össze. Nem elég, hogy szenvedtem a babahiánytól, még más hülyeségét is hallgathattam volna.
Néha érdemes hazudni. Pld ilyen esetekben, mert az emberek rosszindulatúak, önzőek, figyelmetlenek a másikkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!