Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. napi vérképemről vélemény?...

5. napi vérképemről vélemény? Valakinek hasonló?

Figyelt kérdés

Két és fél éve szeretnénk gyereket, és inszemináció előtt állunk (hacsak nem történik csoda).

TSH: 2.56 /// 0,400 - 4,000 (50 mikrogramm tiroxint szedek)

LH: 9,98 U/L /// follikuláris fázis : 2,12 - 10,89 U/l

FSH: 7,82 U/L /// follikuláris fázis : 3,85-8,78 U/L

(PCO van + IR, hármas kezelés alatt állok 1 éve)

Prolaktin: 288,9 mIU/L/// 70,8 - 566,5 (18 mg Norprolacot szedek)

2012. nov. 19. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én ezzel nem mennék inszemre, valamit változtatni kéne a 3as kezelésen, mert ez így nem jó. Az lh-fsh arányod nagyon nem jó és a tsh-d is magad.
2012. nov. 19. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a tsh-d nem vészes.Én is pont tegnap tettem ki hogy elemezzék az 5. napi vérvételem.Nekem a tsh-m 2,36 és azt mondta a doki hogy ez rendben van.3 fölött szoktak egy kisebb kezelést alkalmazni, de nekem mindig így mozog 2,2-2,3.Nekem az ls és fsh arány egy kicsit magas és több is az lh.Ha gondolod belinkelem az enyémet nekem tegnap erre a doki azt mondta hogy semmi különös kivetni valót nem lát.Mi is inszemre készülünk.
2012. nov. 20. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja igen az oldal:-)

Itt Én nem adnék senki véleményére,Nekem tegnap de. azt írták hogy sok az ösztradiol és este mikor mentem az orvoshoz már tiszta ideg voltam, és mondta hogy 5. nap ez megfelelő.Úgy hogy csak az orvos véleménye számít!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. nov. 20. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:
D ő neki gyógyszer mellett ennyi és az nem jó, 1 körülre lekéne vinnie.
2012. nov. 20. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát lehet van benne igazság amit te mondasz.Nem akarok senkit félrevezetni, én csak a saját tapasztalatomat tudom tovább adni.Lehet akkor gyógyszer kell majd váltanod.

Sok szerencsét!

2012. nov. 21. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszi h idot szantatok a valaszokra. Tiroxint valszeg emelni kell. Tobbire a doki nem mondott semmit. A ferjem eredmenyei inszemet undokolnak. Januarban vagy februarban megyunk mert most vitaminkuraba kezd.

Masodik: nektek mikor es hol lesz?

Csakazertis2010.blogspot.com

2012. nov. 21. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ilyen eredménnyel nem mennék még inszemre.
2012. nov. 21. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem szegeden lesz.Prof.dr Szőlősi Jánosnál.Nektek hol lesz?Nekem most van pé-m és jövő héten csütörtökön kell mennem 21.napi vérvételre utána hívom a dokim és hátha még decemberben megcsinálná.Már minden vizsgálaton túl vagyunk.A páromnak volt andrológiai vizsgálata, annál a dokinál ráadásul aki az inszemet csinálja.Nekem most volt októberben hsg vizsgálatom, most meg volt a ciklus eleji hormon ami jó lett és most már csak a 21. napi kell.Nem értik hogy miért nem esek teherbe.Igaz a hsg-n kiderült hogy a bal oldali petevezetőm nem valami jó de a jobb az nagyon szuper, attól még teherbe eshetek.A hormonom is jó.Tegnap volt pozi az ovu tesztem úgyhogy a férjemet elkaptam:-)A hsg után miért is ne a bal oldalamon volt pé, most viszont a jobb jön, úgy hogy egy kicsit reménykedek hogy hátha még se kellene mennem inszemre/de nem vagyunk mi olyan szerencsések/.Az orvosod mit mond?Mehetsz inszemre?Ez úgy is ő fogja tudni.
2012. nov. 22. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!