Ovuláció után nem emelkedik a hőm. Van olyan aki hasonló cipőben jár?
Minden reggel azonos időben, azonos ideig mérem a hőmet. A diagramon úgy látszik, hogy nov. 1-én volt az ovulációm, de viszont utána nem emelkedett meg a hőm. Van köztetek olyan, akinek ilyen volt a görbéje és sikerült neki a babóca?
Köszönöm a segítséget!
diagram: [link]
A pirossal jelölteket nem ugyanabban az időben mértem, így azok nem számítanak bele.
Sokkal valószínűbb, hogy (még) nem volt ovulációd. Miből gondolod, hogy volt?
Nagyon ritka az, hogy vkinek nem emelkedik meg a hője...
sziasztok!
Köszönöm szépen hogy reagáltatok a kérdésemre.
Az a baj hogy a ciklusaim hossza nagyon változóak, hol 30 napos, hol 35 napos. Igen ez az első hónap hogy mérem. Abból gondoltam, hogy lement a hőm. Sajnos nem szoktam érezni a középidőt sem:( Már 1 éve próbálkozunk a babával, de sajnos sikertelenül:(
"Abból gondoltam, hogy lement a hőm. "
A hő ingadozhat a ciklus első felében, ez semmit nem jelent.
Nem is esik le mindenkinek ovu előtt. Nekem pl. még sosem esett le, csak felment.
Egyébként a görbe alapján előző ciklusban sem volt peteérésed, mivel a vérzés előtt is alacsony volt a hőd.
Mérj még egy hónapot, aztán orvos, mert szerintem nincs is ovud.
köszi a válaszokat! múlt hónapban kimaradt a menstruációm, és közben valamikor elkezdtem mérni. Diagram: [link]
ez a múlt havi.
minden reggel ugyanabban az időben, szájban mérem. már kezdek elkeseredni. Év elején a nőgyógyászom Premens tablettát javasolt, hogy rendszerezzük a ciklusom. Nagyon összezavarta, ezért abbahagytam.Most gondoltam mérem a hőmet, hátha csak egyszerűen nem jókor vagyunk együtt. De már elkeseredek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!