Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok 16 éves lány miért lesz,...

Sok 16 éves lány miért lesz, terhes vagy abortuszos?

Figyelt kérdés
a barátnőm nem ilyen, ő csak 22 évesen akar majd babát akkor végez a sulival/egyetemmel
2012. nov. 25. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a bnőd így akarja, akkor meg minek a kérdés?:) Csinálja úgy, ahogy neki jól eszik. Amúgy bármi miatt terhes lehet korábban is, de az is lehet, hogy suli után dolgozni fog, így csak 30 évesen lesz gyereke, sőt ne adj isten, lehet sose lesz bármi előfordulhat.
2013. aug. 18. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, neked most az a bajod, hogy a barátnőd nem akar neked 16 évesen gyereket szülni? Vagy hogy jön a kérdéshez az hogy ő 22 évesen akar? (ami egyébként szerintem még mindig korai, bár aki ezt mondja ezen az oldalon, azt bőszen lehurrogják). Egyébként azért lesznek terhesek, mert ennyi eszük van. Nem voltam szűzéletű (bár én később kezdtem el szexuális életet élni), de mindig betegesen ügyeltem arra, hogy nehogy becsússzon. Na, ők meg nem stresszelnek a témán, meg is van az eredménye.

A "terhes vagy abortuszos" mit takar nálad? az "abortuszos" is terhes.

2013. aug. 18. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Felelőtlenek és nem gondolnak a jövőre! Ha én 16 évesen lettem volna terhes, anyuék nem örültek volna..sőőt!

Érdekes én csak akkor lettem terhes, amikor akartam is, ha valami hiba csúszik a rendszerbe, ott nem megfelelő a védekezés módja!

Most az a baj, hogy te már akarsz babát, és ő még nem? Vagy mi a kérdés? Mint előttem leírta egy válaszoló! Lehet nektek is becsúszik a baba, korábban, vagy majd jóval később, vagy nem is lesz gyereketek...a jövőt nem lehet megjósolni!

2013. aug. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!