Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november végére?

Ki nem várja november végére?

Figyelt kérdés

Hogy gondoljátok? Sikerülhet összehozni a babát?

Milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal a cél érdekében?

Éreztek már esetleg valamit?

Mióta probálkoztok?

2012. nov. 19. 09:19
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nagyon sok boldogságot nektek, kedves utolsó előtti. Olyan jó, hogy azért van akinek összejött.

Én ma teszteltem negativat, ma van a nemvárt napja. Valószinüleg ebből már nem is lesz poztitiv, mivel az utolsó együttlétünk is már 1 hete volt.

2012. nov. 30. 07:40
 22/26 A kérdező kommentje:

Az előbb megjött, úgy hogy most sem sikerült.

Asszem ma sirni fogok...

2012. nov. 30. 09:35
 23/26 anonim ***** válasza:

Ó nagyon sajnálom :S

remélem 1 hónap és követtek engem !!! bár tuti akkor lesz ha majd doki is lát, ugyanis pár hónapja 9 hetesen volt egy vetélésem...szóval majd akkor nyugszom meg ha lát orvos és minden oké lesz és mondjuk túljutok legalább a 10. héten....!!

2012. dec. 1. 09:04
 24/26 anonim ***** válasza:
ja és ne sírj!!! hamarosan ti jöttök !!! mióta próbálkoztok ??
2012. dec. 1. 09:05
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat és remélem nálatok minden redben lesz kedves utolsó válaszoló.

Mi fél éve próbálkozunk. A férjem azzal nyugtat, hogy majd akkor fog sikerülni mikor nem is számitok rá. Olyan nincs :)

2012. dec. 1. 11:30
 26/26 anonim ***** válasza:
:) biztos hamarosan sikerülni fog !!! minden jót Nektek is !
2012. dec. 7. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!