Ki nem várja november végére?
Hogy gondoljátok? Sikerülhet összehozni a babát?
Milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal a cél érdekében?
Éreztek már esetleg valamit?
Mióta probálkoztok?
Nagyon sajnálom a negativ tesztelést.
Én még várok, ugyanis csak hétvégén kellene nem megjönnie. De elkezdett fájni a mellem, ahogy menzesz előtt szokott, ugy hogy nagyon aggódok, hogy most sem sikerült, pedig ebben a hónapban aztán tényleg nagyon rajta voltunk.
Nálam még semmi újság, ma van a ciklusom 32-ik napja (átlagban 34-35 napos). Pénteken vagy szombaton tesztelek, mert még nem késik.
Nagyon fájnak a melleim, ami teljesen megegyezik a menzesz előtti fájással, felvagyok puffadva, ég a gyomrom, hisztis vagyok. Ez még bármi lehet.
Annyira szeretném, ha sikerülne végre.
Veletek mi ujság? Drukkolok Nektek is!
Lányok, senkinek sem sikerült novemberben???
Nekem ma reggel elkezdett fájni a hasam és ugy érzem meg fog jönni.
A melleim nagyon fájnak, megduzzadtak. Egyfolytában ég a gyomrom, most meg ez. De én úgy érzem mégsem sikerült a baba.
én 23-ára nem vártam, nem is jött, reménykedtem, negatív volt a tesztem és tegnap este megjött először csak barna vérzéssel nagyon kevés, most reggelre már rendesen... pedig már folyton hányingerem volt, mellem feszült..derekam is fájt...
szóval most szomorú vagyok :(
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült nektek, kedves utolsó válaszoló.
Az utolsó előttinek szoritok, hogy összejöjjön.
Én meg izgulok és ideges vagyok, és fáj a hasam egész nap.
Sziasztok !
én szombat-vasárnapra nem vártam, és tegnap egyértelmű pozit teszteltem :))
nov. 17-18.-án foganhatott a baba amúgy :)
Megy a drukk mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!