Ki nem várja november végére?
Hogy gondoljátok? Sikerülhet összehozni a babát?
Milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal a cél érdekében?
Éreztek már esetleg valamit?
Mióta probálkoztok?
szia! Én nov.27-re nem várom. Nagyon nem várom. Már 4 éve próbálkozunk, hőmérőzés, ovu teszt stb.
Az esélyes napokon együtt vagyunk, kétnaponta mert addigra termelődik kellő mennyiségű spermium.
Ma vagyok a 8.dpo-n. Fájnak a cickóim, a hasam most az elmúlt ként napban szurkált. Mást nem érzek.
És Te? mióta próbálkoztok? Hol tartasz? Mit érzel?
Nekünk ez a 6-ik aktiv próbálkozási hónapunk.
Már van egy 4 éves kislányunk.
Minden másnap vagyunk együtt, de volt hogy egymás után 3-4 napot is együtt voltunk, mikor a peteérést éreztem.
Nem használok sem ovutesztet, sem hőmérőzést.
Nem mondanám, hogy konkrétan érzek valamit, az ovulációt éreztem.
Az egyetlen dolog ami fura, hogy tök száraz lettem az utóbbi 2 napban, pedig csak közvetlenül menzesz előtt szoktam az lenni.
Ja, és november 30-ra nem várom.
Minden hónapban csak elszomoritanak a pozitiv tesztek, ezért nem is sietek tesztelni.
Majd 28 után.
Drukkolok mindenkienk!
én nov. 28-ra nem várom, de szerintem jönni fog :(
ovutesztet használtunk, de sosem volt pozitív, ennek ellenére középidőben 2 naponta együtt voltunk.
Ez volt amúgy az első próbálkozós hónapunk.
Egyenlőre semmi ujság, legalábbis nálam. Nagyon izgulok, de nem élem túlzottan bele magam, csak mint mindig.
Annyi fura van a dologban, hogy máskor peteéréstől egészen a menzesz kezedetéig fáj a mellem, és most semmi. Csak peteéréskor fájt 2 napig.
1 hét múlva tesztelek.
Nálam még semmi hir, ugyanis még korai lenne tesztelnem.
Furcsa, hogy nem fáj a mellem, pedig szokott peteéréstől menzesz kezdetéig.
És állandóan ég a gyomrom. Tudom, egyébként korai lenne, de az első terhességemnél éppen azért csináltam tesztet már a nemvárt előtt, mert visszajárt az étel amit megettem :)
Ez a ciklusom nagyon a babaproject-ről szólt, remélem összejön.
És izgulok értetek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!