Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november végére?

Ki nem várja november végére?

Figyelt kérdés

Hogy gondoljátok? Sikerülhet összehozni a babát?

Milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal a cél érdekében?

Éreztek már esetleg valamit?

Mióta probálkoztok?

2012. nov. 19. 09:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

szia! Én nov.27-re nem várom. Nagyon nem várom. Már 4 éve próbálkozunk, hőmérőzés, ovu teszt stb.

Az esélyes napokon együtt vagyunk, kétnaponta mert addigra termelődik kellő mennyiségű spermium.

Ma vagyok a 8.dpo-n. Fájnak a cickóim, a hasam most az elmúlt ként napban szurkált. Mást nem érzek.

És Te? mióta próbálkoztok? Hol tartasz? Mit érzel?

2012. nov. 19. 09:31
 2/26 A kérdező kommentje:

Nekünk ez a 6-ik aktiv próbálkozási hónapunk.

Már van egy 4 éves kislányunk.

Minden másnap vagyunk együtt, de volt hogy egymás után 3-4 napot is együtt voltunk, mikor a peteérést éreztem.

Nem használok sem ovutesztet, sem hőmérőzést.

Nem mondanám, hogy konkrétan érzek valamit, az ovulációt éreztem.

Az egyetlen dolog ami fura, hogy tök száraz lettem az utóbbi 2 napban, pedig csak közvetlenül menzesz előtt szoktam az lenni.

Ja, és november 30-ra nem várom.

2012. nov. 19. 10:06
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is 27-én nem várom. Mi már több mint egy éve próbálkozunk, volt közben laparoszkópiás ciszta műtétem is. Most homeopátiás szerekkel igyekszem felturbózni a szervezetem. Különösebb jeleket nem érzek, próbálok nem is nagyon figyelni rá, mert félek, hogy csak bebeszélném magamnak. Az ovu környékén kétnaponta voltunk együtt. Az egyetlen amire felfigyeltem, hogy akkor azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Ezt csak és kizárólag mensi előtt szoktam álmodni, máskor soha. Remélem ez egy jel volt, de egyébként ez is csak rágörcsölés. De hát könnyű azt mondani, hogy ne görcsöljön rá az ember, ha nagyon szeretne babát, és természetesen körülötte mindenki terhes vagy mostanában szült. Szóval remélem összejött, de nincs konkrét jelem. Nagyon szurkolok nektek is hogy összejöjjön.
2012. nov. 19. 10:51
 4/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én 26-ra nem várom,nekem feszül a hasam,mi is az ovu környékén voltunk együtt.Ti mikor fogtok tesztelni??Én vasárnap lehet megprobálom.
2012. nov. 19. 11:58
 5/26 A kérdező kommentje:

Minden hónapban csak elszomoritanak a pozitiv tesztek, ezért nem is sietek tesztelni.

Majd 28 után.

Drukkolok mindenkienk!

2012. nov. 19. 12:17
 6/26 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Hát nekem elkezdett fájni a cicim pont úgy mint mensi előtt szokott. Nagyon elegem van a sikertelen hónapokból, annyira szeretnék már babát :( Veletek mi újság?
2012. nov. 20. 12:38
 7/26 Szoszi85 válasza:

én nov. 28-ra nem várom, de szerintem jönni fog :(

ovutesztet használtunk, de sosem volt pozitív, ennek ellenére középidőben 2 naponta együtt voltunk.

Ez volt amúgy az első próbálkozós hónapunk.

2012. nov. 20. 22:45
 8/26 A kérdező kommentje:

Egyenlőre semmi ujság, legalábbis nálam. Nagyon izgulok, de nem élem túlzottan bele magam, csak mint mindig.

Annyi fura van a dologban, hogy máskor peteéréstől egészen a menzesz kezedetéig fáj a mellem, és most semmi. Csak peteéréskor fájt 2 napig.

1 hét múlva tesztelek.

2012. nov. 21. 07:34
 9/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok! Mi újság! Ki hogy érzi magát? Nekem egyre jobban fájnak a cickók, hozzá sem kell érni, ha megfordulok az ágyban már nagyon fáj. Elvileg Kedden nem kéne megjönnie, nem tudom kibírom-e addig, nagyon gondolkodok, hogy holnap tesztelek egyet. Próbálom elterelni a gondolataimat, néha sikerül is egy ideig, aztán megint csak erre gondolok, és az az érzés fog el, hogy most sikerült. Nagyon jó lenne.
2012. nov. 24. 11:42
 10/26 A kérdező kommentje:

Nálam még semmi hir, ugyanis még korai lenne tesztelnem.

Furcsa, hogy nem fáj a mellem, pedig szokott peteéréstől menzesz kezdetéig.

És állandóan ég a gyomrom. Tudom, egyébként korai lenne, de az első terhességemnél éppen azért csináltam tesztet már a nemvárt előtt, mert visszajárt az étel amit megettem :)

Ez a ciklusom nagyon a babaproject-ről szólt, remélem összejön.

És izgulok értetek is!

2012. nov. 24. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!