Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem VÁRTA 10 körül?

Ki nem VÁRTA 10 körül?

Figyelt kérdés

Rendszeresnek mondható a menszeszem:

Júliusban 15-én,Augusztusban 15-én, Szeptemberben 13-án, Októberben 9-én.

Most novemberben 9 körül vagy kicsit hamarabb vártam de még semmi. Előtte 1-2 nap barnázgatás szokott lenni de az sincs.

Félek tesztelni, mert most kicsit NAGYON beleéltem magam, hogy lehet baba.....

2012. nov. 9. 17:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jaj még csak 9van :) nem baj! :)
2012. nov. 9. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
én mára, holnapra nem várom. ebben a hónapban használtam először ovutesztet és kiderült, hogy később van, mint hittem. 27-én lett csak pozi az ovutesztem. napok óta szúr a méhem a bal oldalon, fájnak a cicijeim, de semmi egyéb. én nem tudom mikor tesztelek. kicsit félek, mert 2 hónapja volt egy spontán vetélésem 7 hetesen, ebben a hónapban próbálkoztunk újra
2012. nov. 9. 18:08
 3/11 A kérdező kommentje:
szted korai lenne egy teszt holnap reggel?
2012. nov. 9. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
első vagyok. hát elvileg nem, de fizikailag sztem igen. nekem múltkor már petezsákot láttak és alig látszott a második csíkom. tesómanak-barátnőmnek 1 hét késés után mutatta csak ki a teszt, szóval.... megpróbálni meg lehet
2012. nov. 9. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt 5 nappal láthatóan pozitív volt a tesztem. Decemberbe lesz 2 éves a lányom.Szóval szerintem tesztelhetsz,mert ha baba van akkor ott minimum halvány csíknak kell lennie :) Sok sikert :)
2012. nov. 9. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2012. nov. 10. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Szeretnék csatlakozni és kiváncsian várom, hogy hogy vagy kedves kérdező?? Teszteltél-e?

Én 12-re nem várnám a mensit, ami mindig pontosan szokott megjönni. Ez a 3. év már, hogy nem sikerül teherbe esnem.

Nem pecsételek egyenlőre, nagyon fájnak a melleim is most és a mellbimbók is érzékenyek. Néhány napja begörcsölt az alhasam nagyon, hogy fel se bírtam állni. Szóval érdekes dolgok történnek most velem. Ezért is néztem be most újra ide a "teherbeesés" témakörben, mert egy picit bizakodom a különös tünetek és egyebek miatt, hátha ez a 3. év meghozta a csodát...

R.

2012. nov. 10. 15:53
 8/11 A kérdező kommentje:
tegnap pozitív lett a tesztem!!!!!
2012. nov. 11. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
gRATULÁLOK :)))))
2012. nov. 11. 21:30
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, ennek ellenére valamiért megijedtem akarom e ezt az egészet :( tiszta bolond vagyok
2012. nov. 12. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!