Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Femibion magzatvédő vitaminról...

Femibion magzatvédő vitaminról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Okozott rosszullétet? Rendben volt a magzatotok?
2012. nov. 15. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
én minden másnap szedtem a centrum maternával felváltva,. nekem bejött, de szerintem túl drága, az elevitnél meg százszor jobb az tuti. az elevitben nincsen jód, jód pedig kell a magzat agyműködéséhez, hogy szép okos gyerek legyen. csak az ne szedjen jódos terhesvitamint akinek pajzsmirigy felülműködése van.
2012. nov. 15. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál. Én is a jód miatt választottam ezt. Még nem vagyok terhes, januártól próbálkozunk majd a Párommal, de szerettem volna neki indulni úgy a terhességnek, hogy már előtte szedek vitamint, hogy sokkal nagyobb eséllyel legyen rendben az én kicsikém.

A cigit letettem június 4-én. Remélem, hogy elég lesz ez a másfél hónap a vitamin szedésére.

Köszi mégegyszer.

2012. nov. 15. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha még nem vagy terhes szerintem elég a folsav. Femibiont ráérsz szedni ha már terhes vagy. Ezt a videót nézd meg ha van pár perced.

http://www.youtube.com/watch?v=aJj0LCtBldQ

Egyébként én első terhességemnél is és most is femibiont szedek. Nem okozott rosszullétet és rendben volt és van a magzat, remélem így is marad.

Sok sikert a babavállaláshoz.

2012. nov. 15. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak akkor kezdtem el vitamint szedni, amikor kiderült, hogy kismama vagyok. 12. hétig Femibion 800 tökéletes volt, nem voltak rosszullétek. 12. hét után elég a Femibion 400, de én azóta Ladeevitet szedek. Nincs agyonreklámozva, valószínű épp ezért olcsóbb, de nagyon jó. Van benne omega 3 és egyben, nem külön tablettaként. Minden eredményem hibátlan, még vasat sem kell szednem. Babucikánk meseszép.

Üdv

28 hkm

2012. nov. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!