Mennyi idővel kezdtetek el a tervezett teherbeesés előtt magzatvédő vitamint szedni?
Figyelt kérdés
Sajnos volt már vetélésem, így nem kérdés, mindent megpróbálunk. :(2012. jún. 27. 15:14
1/9 anonim válasza:
Szia! Én előtte 2 hónappal már elkezdtem szedni. De egy éve nem akar jönni a pici. Viszont figyeld magad nagyon, mert nekem váltanom kellett, mert nagyon elhíztam az elsőtől. Utólag esett le, hogy nem a téli szokásos raktározás, hanem a rengeteg vitamin... Sok sikert! Remélem neked hamarabb összejön!
2/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim,hogy minél hamarabb(!),de ha egy hónappal előtte kezded el már az sem rossz!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megkérdezhetem, melyik mellett döntöttetek? Én a Femibionra gondoltam.
2012. jún. 27. 15:33
4/9 anonim válasza:
Szia Első vagyok. Én a Gravidával kezdtem, de attól híztam. A dokim ajánlására a Ladeevit lett a befutó. Mindenből magasabb a szám ebben, mint az előzőben. Ez most fogyott el. Egy-két nap alatt megrendeli neked bármelyik gyógyszertár.
6/9 anonim válasza:
Nekünk ez az első próbálkozós hónapunk, de csak multivitamint szedek egyelőre (Actival extra), terhesvitamint majd akkor szeretnék, amikor már pozitívat tesztelek.
7/9 anonim válasza:
Szia!
4 hónappal előtte kezdtem el szedni.
Az első hónapban összejött a bébi.
Nekem a Ladeevitet ajánlották a kismama ismerőseim, barátaim, így én is azt kezdtem el szedni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Nekünk eddig kétszer is sikerült elsőre, nem azzal van a baj... :( Bízom benne, hogy a következő alkalommal szerencsénk lesz.
2012. jún. 27. 21:07
9/9 anonim válasza:
Szia!
Femibiont szedek és szedtem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!